用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 YW Channel 2上
樓主: wwwmama
go

YW Channel 2上 [複製鏈接]

點解我明明在線上, 但寫住離線ga

我唔識武

[ 本文章最後由 YMMON 於 07-7-3 23:46 編輯 ]

原文章由 YMMON 於 07-7-3 23:45 發表
我唔識武

ymmon,
咩你係到嫁咩,我仲已為你講完野,立即off line tim
lochikwan

原文章由 lochikwan 於 07-7-3 23:49 發表

ymmon,
咩你係到嫁咩,我仲已為你講完野,立即off line tim

我在線上, 我自己見到是離線, 即是你地都見到我是離線, bk真係痴線la

原文章由 sneezy 於 07-7-3 23:20 發表
我又回來喇  今日唔知吹乜風, 你地幾個靚太輪流打電話給我, 分別kk, , anthea, lolo, mm. 攪到我應接不暇

但到目前為止, 我仍未找到怎樣把新post放到最前. 真係有點trouble. :l ...

zz,
你識把新post放在最前時,記住通知我,你都唔識,我d  c 9  又點會
識呀!!
lochikwan

MM,
遲到的
生日快樂 !!

hohomama,
生日快樂, 祝早日康復 !!

原文章由 YMMON 於 07-7-3 23:52 發表

我在線上, 我自己見到是離線, 即是你地都見到我是離線, bk真係痴線la

原來我都離緊線呀,菜..................
lochikwan

原文章由 lochikwan 於 07-7-4 00:01 發表

原來我都離緊線呀,菜..................

唔使"菜"! 係新bk傻咗啫!! 今日見到mayc開的英華小學個
topic 多翻幾頁, 希望明天出埋最新的!

我click咗一日新bk, 有小小心得,
1. 在每一個討論區的主頁, 頂頭你會看到 ---- 我的話題

收藏本版 | 我的話題
親子王國 » 小學雜談

版主: 宏媽

2. 跟住你地click "我的話題", 你地click "我的回覆" - 你地會見到你地之前在討論區內發表過的文章....,  click "我的主題" - 便可以看到你開的新topic! 其他..."收藏主題"...."收藏討論區", 還未明白用處....知道的請告之!

我的
我的話題
    我的主題
    我的回覆
我的收藏
    收藏的主題
    收藏的討論區
我的訂閱
    訂閱的主題
我的懸賞
    懸賞統計
    我的問題
    我的回答
我的活動
    發起的活動
    申請的活動

我的回覆
所在主題討論區最後發表狀態
英華小學家長請進小學雜談07-7-4 09:26
by mayc
正常

3. 如果你地想找返這個"英華小學"討論區內的各topic/文章, 你地可以 ;

a) copy 條link 或
b) 在版面的左下角, 有個"最近訪問的討論區", 你地click 吓去, 咁, 你地便找到之前去八過的地方

"最近訪問的討論區"

至之, 新的在前, 在討論區的主頁, 你地可以見到:咁你地set 返你地想的"按降序排列" 和"回覆時間", 咁你地便可以看到新topic在前! 但如果再入討論區內的topic, 每個topic的"新的在前"暫時無法找到住!

查看  排序方式   

4. 還有一些, 但有十足把握才講你地知, 若果你們發現有咩新功能, 記住教我地d靚太

[ 本文章最後由 JAMmama 於 07-7-4 09:51 編輯 ]

zz,
你個仔今日好返d未呀?,
叫佢咩都唔好做,訓多d覺,
咁d engry 就返來啦!!!
可能又有機會bbq呢!!

hoho ma,
你點呀,要休息多d呀,
做媽媽最驚就係自己病左,
照顧唔到佢地,
祝你早日康復 and
      生日快樂!

mm,
你個仔又病左嫁,
點解呢排咁多人病呀,
你叫你個仔發燒要飲多d水,
訓多d覺,煮d粥佢食tim呀,
如果唔係我地星期日就冇得一起玩啦!

各位,
探病時間完畢
lochikwan

有什麼心得, 快D講la

ZZ,

Poor boy!  

Take more rest and wish him recover soon !!

原文章由 sneezy 於 07-7-3 19:37 發表
各位, 我仔昨天又發燒喇, 今天都沒有返學. 所以星期日我不來BBQ了. 因醫生話唔好再周圍走, 待完全康復才再外出遊玩.

J&Amom,

冇上黎幾日, 你仲咩改左名呀 唔通好似換衫口甘, 轉季呀

唉! 真係年紀大, 睇怕都要摸多幾日先熟啦!  

原文章由 JAMmama 於 07-7-4 09:29 發表

唔使"菜"! 係新bk傻咗啫!! 今日見到mayc開的英華小學個
topic 多翻幾頁, 希望明天出埋最新的!

我click咗一日新bk, 有小小心得,
1. 在每一個討論區的主頁, 頂頭你會看到 ---- 我 ...

MM,

Belated happy birthday

hohomama,

Belated happy birthday

原文章由 YMMON 於 07-7-4 09:32 發表

有什麼心得, 快D講la

睇返第"48"個psot, 我盡量copy d 版面, 但有d 失敗了

Anthea

Should it be done on weekdays?  Otherwise, I can be available on this Saturday.

chun100

原文章由 Anthea 於 07-7-3 20:24 發表
English room needs volunteers to sort all the books by catagories this week, whoever available pls contact me!

原文章由 KLLP 於 07-7-4 09:44 發表
J&Amom,

冇上黎幾日, 你仲咩改左名呀 唔通好似換衫口甘, 轉季呀

唉! 真係年紀大, 睇怕都要摸多幾日先熟啦!  ops:" /> ops:" />

還好說....我們的J&Amom已被新bk斬首了, 已死了....真係大整古, 個衰bk還將J&Amom之前posts全部刪除....你去睇返....真係無眼睇

佢地都唔知係咪知我就來要轉新名....所以給我這個大禮 (人人無事, 得我一個有事

[ 本文章最後由 JAMmama 於 07-7-4 10:03 編輯 ]

JAM,

IC.

我幫你 個system ah.

不過, 個名幾好呀, 一見到就諗起唔同味道的Jam .  
Very tasty....

原文章由 JAMmama 於 07-7-4 10:02 發表

還好說....我們的J&Amom已被新bk斬首了, 已死了....真係大整古, 個衰bk還將J&Amom之前posts全部刪除....你去睇返....真係無眼睇

佢地都唔知係咪知我就來要轉新名....所以給我這個大禮 (人人無事, 得 ...

chun100,
<Should it be done on weekdays?  Otherwise, I can be available on this Saturday. >
I have to ask them tomorrow if they have finished the work or not.  Thanks for the offering!
Everybody is specially made by God with purpose.  ;-) Never FROWN, even when U R SAD. 'Cos U never know who is falling In Love with your SMILE. :)

JAM,
I still can't find the "new first"  after searching the "big page"!
Everybody is specially made by God with purpose.  ;-) Never FROWN, even when U R SAD. 'Cos U never know who is falling In Love with your SMILE. :)

,

我係出面搵到殺人不眨眼的殺手

‹ 上一主題|下一主題