用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 東區媽咪升中派位如何來分享
樓主: Super-mum
go

東區媽咪升中派位如何來分享 [複製鏈接]

Re: 東區媽咪升中派位如何來分享

汶汶媽媽

祝願你小朋友可以入到心儀學校,加油!   

parrot1214

真係開心可以開心放假了。   

Super-mum

都几開心架,不過當我個女知道有升中銜接課程時.
她説:那我便放少了假.
我唯有根她說:明年中二便會放足了.
小朋友真辛苦.唯有多d哄她.支持她.

睇來東區家長的小朋友都派得唔錯,恭喜恭喜 !     

明年輪到我啦!希望都可以如願啦啦! :-

系呀!中國婦女會好大鼻,好似話要全級20名内,先派申請表給你。   

[quote]
汶汶媽媽 寫道:
自選時報庇記,已in
:-D

byj 寫道:
[quote]
汶汶媽媽 寫道:
自選時報庇記,已in

汶汶媽媽,

請問你是何時(放榜日??)打電話或寫信到庇記問到可以再補交派位結果和最新資料叩門?

[quote]
汶汶媽媽 寫道:
自選時報庇記,已in

相對其他 BAND 1 中學,我完全唔覺張記催谷得有幾厲害。其實,有些BAND 2 要搏札的咪仲犀利!

[quote]
木土土 寫道:
汶汶媽媽,

請問你是何時(放榜日??)打電話或寫信到庇記問到可以再補交派位結果和最新資料叩門?

木土土,
係放榜日打電話&再補交派位結果和最新資料叩門

汶汶媽媽

I've got my daughter's Cambride KET result last Satuday, and so I send a copy to BPS, they called me this morning and confirmed that they have no more vacancy.  
:-D

byj,

Thank you for your info.

我都知凶多吉少, 昨天已去買書了,加上囡囡都唔想等,佢鍾意而家間學校多d。
byj 寫道:
汶汶媽媽

I've got my daughter's Cambride KET result last Satuday, and so I send a copy to BPS, they called me this morning and confirmed that they have no more vacancy.  

BPS 在上星期六己考"評核試"分班結果在19至21公佈.

Phoebechung

我個女都入咗嘉諾撒,但佢小學不是在嘉諾撒小學讀,不知中學的校風嚴不嚴,先生友不友善,讀書壓力大不大?
‹ 上一主題|下一主題