用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有沒有收到優オ第二輪面試通知書? ...
樓主: ikiiki
go

有沒有收到優オ第二輪面試通知書? [複製鏈接]

Re: 有沒有收到優レ第二輪面試通知書?

OCT 8 唔通係好日子 ??
當日我會好忙呀, 早上八點左右要ST JOSEPH'S 交表,  11:30-12:30 阿仔學SWIMMING.
2:30 LUK HING TO ; 4PM GT's ..

Hi phoebepanpan

What would you choose between GT($2200/mth), LHT($980/mth) & St.joseph's ($1900/mth).

SCHAU
SORRY, 而家先睇到你個MESSAGE.
以返學方便來計GT 好過ST.JOSEPH'S.
GT -> ST.JOSEPH'S-> LHT
現階段....收先再諗

hI,

我係 08/10 3:30 好緊張呀!!!!

maxims

How about the interview today ? Did the questions raised by teachers very difficult ?

老師問的只是一般問題,只是問了3-4 題,大慨10分鐘左右。

唔係喎, 我個仔In完之後講俾我聽, 老師係中, 英, 數到都有問3個問題, 數: 有8粒糖, 要拿走幾多粒先至剩番2粒呀?
中文寫字 : 一, 三,?,  晴,  英文: (圖片有個女孩子玩波), : what are she doing?  仲有就係俾圖片問問題 : 如圖中有個BB病左), 問應該點做喎?  

成700幾人爭96個位, 唔知佢地用?作收生準則呢?

我個仔話 .....
有一集體game, 佢話係砌膠墊,
單對單用英文問, 小朋友要做該動作, 我個仔係open the windown , & play
要佢寫字, 係跟虛線寫.
但唔知係咪真   

應該係真架, 因同我個仔講D野都差唔多既.

不過我都無選MK分校, 唔知會唔會因為咁好難入呢?
係呢, 你記唔記得佢地話幾時會發信通知結果呀, 係唔係10月尾呀?

shuet_tam
yes, 10月30日發信
‹ 上一主題|下一主題