用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 其實有無人知KTS邊日2nd Interview呢???
樓主: Michelle_Hung
go

其實有無人知KTS邊日2nd Interview呢??? [複製鏈接]

原帖由 UncleGrand 於 11-10-31 11:29 發表
KTS好似係1-11-2011有信通知喎...記得舊年也是很準時的!

其實我都覺得電話姐姐答得我有點不肯定 ... 我真係想明天收到,咁就唔註冊dss,dss比我拖到明天上午是極限了

Hope the letter will arrive tomorrow, otherwise one more day of waiting = one more day of torture!

Angelakibb

唔好介意

若明天KTS真的有信
都係通知SECOND IN
未必實收

會否都係要註冊左DSS先
始終今年競爭好激烈

原帖由 Angelakibb 於 11-10-31 11:55 發表

其實我都覺得電話姐姐答得我有點不肯定 ... 我真係想明天收到,咁就唔註冊dss,dss比我拖到明天上午是極限了

原帖由 JOJA 於 11-10-31 12:26 發表
Angelakibb

唔好介意

若明天KTS真的有信
未必實收

始終今年競爭好激烈

agree!

I've just called KTS.

The staff said all letters will be sending out tomorrow Nov 1 (will not divided into different batch).

Therefore, not hoping to receive tomorrow la.

原帖由 JOJA 於 11-10-31 12:26 發表
Angelakibb

唔好介意

若明天KTS真的有信
未必實收

始終今年競爭好激烈

我真係好心大心細, 不過我都有考德雅同禮賢,希望勁hit私校唔中都有機德雅同禮賢.還有我十分心儀的 APS未考.數下數下都有幾間未知.HOPE WITH LUCK !

BY THE WAY, 有冇人知, 德雅難中嗎 ? 有人話佢收放好多OFFER, 是嗎 ?

回復 16# Angelakibb 的帖子

剛收到2nd in letter..請問係未有D唔洗2nd in會直接offer?

原帖由 福媽 於 11-11-1 11:53 發表
剛收到2nd in letter..請問係未有D唔洗2nd in會直接offer?

I don't think so ...

‹ 上一主題|下一主題