用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 [分享]校際朗誦普通話組-三年級錄音.有無男組賽完有分享 ...
樓主: Sindy
go

[分享]校際朗誦普通話組-三年級錄音.有無男組賽完有分享呀? [複製鏈接]

Hi Sindy, can you kindly send me for reference, many many thanks!!

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如經勸喻後仍有會員在版面留下沒有讀取性之文章 (e.g. Pls PM me or Pls check PM etc).

此帖便會關閉.

同時如在發送PM 遇有問題, 請到使用意見留言, 以便跟進. 謝謝

回復 10# Sindy 的帖子

樓主, 我 send 唔到 pm 比你呀, 麻煩你, 我都想要p3 男, 星星果首, 謝謝!

Hi Sindy, 可否也pm給我呀! p3我愛大自然.謝謝你的分亨!

e-mail: [email protected]

原帖由 bb363597 於 11-10-27 10:42 發表
樓主, 我 send 唔到 pm 比你呀, 麻煩你, 我都想要p3 男, 星星果首, 謝謝!

send唔到PM既話, 我個名加.HK搵我丫

我都想要呀, Thanks

有無人賽完, 分享下丫, 我仔聽日呀, thanks
‹ 上一主題|下一主題