用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 校服一問 ?
樓主: May1217
go

校服一問 ? [複製鏈接]

世光的服務態度超唔掂!

唔係呀, 世光的服務態度好好呀! 我走時仲幫我開門同撳 lift
不過佢地d料真係幾好

我都同意你講大溢服務好d

原帖由 charlielola 於 11-8-19 17:08 發表
唔係呀, 世光的服務態度好好呀! 我走時仲幫我開門同撳 lift
不過佢地d料真係幾好

我今日都去呢間買校服!比左$走時,個男職員真係主動開門送我地出去!
服務態度好好!好有禮貌~

真係一分錢一分貨。世光D料同cutting係好D,但小朋友大得好快,年年都要買過新嘅,所以我大女讀緊時都有係大溢買,大溢嘅價錢係世光嘅1半。尤其是夏天,要買幾套替換,大溢嘅就經濟D。不過大溢嘅地點就不太方便,以前我大女nursery去過之後,就用佢哋嘅 courier service 買校服。不過而家for我細仔,我都因方便去左世光買,運動服就執家姐嘅。
世光同大溢D料係唔同架,例如冬季運動服大溢有款係有抓毛嘅暖D,世光就好似無抓毛嘅運動服。以前BK網上有Mami summarise 各店校服嘅特質,我就根據所需,有D係世光買,有D係大溢買,不過而家好似已經搵唔返篇討論喇!

另外,女仔夏季校服以前係背心裙嘅,不過前兩年就轉左有袖嘅。係世光係買唔到背心裙架喇,當然學校無規定一定要換新啦,所以係學校仲見到兩款都有人著。

你地買幾套校服? 我只係買咗各一SET. 諗住日日洗. 我買just fit size無買大, 我驚出年夏天小朋友會唔啱著, 而加買各2sets就會浪費. 或者真係唔得就到時再去買.

我每款各買咗2套,方便替換,尤其夏天,最理想緊係日日可以換啦!因為我幾潔癖,但要買咁多套又好貴喎!
‹ 上一主題|下一主題