用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 青衣主恩V長享村何澤芸V仁立紀念
樓主: honeyabc
go

青衣主恩V長享村何澤芸V仁立紀念 [複製鏈接]

Re: 青衣主恩V長享村何澤芸V仁立紀念

3G

I am not disappoint.   You can read from my email that I concern every espect of the school... not only result and linkage.  I hope you can look more wide.  I trust S.K.H. can govern all its primary school well.

今朝一早就去咗"青衣主恩"註冊, 個心先踏實"D"咋.

honeyabc,
       我非常同意你的想法, 就是要相信自己的眼和耳去看、去聽, 作為父母的也衹好盡力而為, 選擇最好(或最適合)的給我唯一得兒子, 主恩亦是我們的第三志願, 放棄之前派位的小學, 也因環境及資源不太理想. 你的女兒找到學校沒有?? 有沒有想過考私立小學?? 德雅是一個不錯的選擇. 不過位於又一邨。

《常聽說世界愛沒長久,哪裡會有愛無盡頭?》 《而我卻確信愛是恆久,碰到了你已無別求。》

薯仔阿ME
I will go to Chu Yan for registration shortly because me and my hubby are not available today.  My daughter likes Chu Yan because they can use Octopus in canteen.
Actually, I have already reserve seats in private school for my daughter before 5/6 but I believe she can get a seat in good school and I don't want her to go to remote school.  Kwai Ching district is acceptable to me.  Moreover, my maid has to take care my little boy of 2 as well.

honeyabc

薯仔阿ME:

我個仔今年九月都會入讀主恩呀! 你個仔編了入那班呀? 我個仔讀A班呀! 多多交流下呀!

P.S. 翠怡有間舖頭做校服有八折呀!

Mcdull,
    你好! 好開心收你回應, 我個仔讀1B班呀,  你個仔係咪派入去架??

翠怡間舖頭做校服係咪平過主恩叫我地去(福來邨)嗰間, 可唔可以比翠怡間舖頭名或地址我? Thanks!

Mcdull 寫道:
薯仔阿ME:

我個仔今年九月都會入讀主恩呀! 你個仔編了入那班呀? 我個仔讀A班呀! 多多交流下呀!

P.S. 翠怡有間舖頭做校服有八折呀!
《常聽說世界愛沒長久,哪裡會有愛無盡頭?》 《而我卻確信愛是恆久,碰到了你已無別求。》

薯仔阿ME:

我只知佢位於翠怡商場內,但名就唔知呀!  我個仔是首輪自選時收的。  星期四去訂書簿唔知會唔會見到你呢?

Mcdull,
    星期四我老公會去, 因為我返工地方較遠趕唔切, 佢返工時間較有彈性. 其實我個仔不是跟我哋住, 因升小一所以要搬返泥自己跟, 今個禮拜考緊試.

係呢你住青衣邊處架?? 有幾多個小朋友??

薯仔阿ME
The unitform shop's name is 心怡.  I think there's only one unitform shop there and you would locate it easily.

I admire that you would go to 青衣主恩.  My impression for this school is very good.  Actually, the three captioned primary schools all offer a seat to my daughter.  After throughout thinking, I will go to 仁立紀念.  After surfing on the website, it seems that this school can help my daughter to develop the arts and dancing which are her most interested areas.  While 青衣主恩 seems to be keen on the sport which is her weakness point.  In fact, all three schools are good.

I hope all of our kid will really enjoy their school life and make a lot of new friends.  It's a new page to them.  Cheers.

honeyabc

我住偉景個邊0架! 只得一個仔咋! 我都是同公司請兩個鐘頭假去買書簿咋!你會唔會幫仔仔買鞋呀?我會呀!因我叔仔話平靚正喎!

Mcdull,
     我都係得一個仔咋. 我住喺青逸軒, 呢近北橋口嗰度. 你都想幫仔仔買鞋呀!咁抵買!我老公話到時睇吓D質地先決定, 你叔仔話平靚正?? 佢點知架?

咁你而家勿返緊工?? 嘻!嘻!我都喺返緊工上網, 因為老闆出咗街.  

Honeyabc,

謝謝你的回答!

選擇青衣主恩都是因為他們活動多"D", 相信小朋友會讀得開心"D". 祝你的女兒找到一間適合她的小學, 做個健康、快樂、強壯的小孩.

honeyabc 寫道:
薯仔阿ME
The unitform shop's name is 心怡.  I think there's only one unitform shop there and you would locate it easily.

I admire that you would go to 青衣主恩.  My impression for this school is very good.  Actually, the three captioned primary schools all offer a seat to my daughter.  After throughout thinking, I will go to 仁立紀念.  After surfing on the website, it seems that this school can help my daughter to develop the arts and dancing which are her most interested areas.  While 青衣主恩 seems to be keen on the sport which is her weakness point.  In fact, all three schools are good.

I hope all of our kid will really enjoy their school life and make a lot of new friends.  It's a new page to them.  Cheers.

honeyabc

HI Mcdull,薯仔阿ME:

www.tycy.edu.hk

tkkmama,

謝謝你的網址. 你的小朋友讀青衣主恩嗎??

薯仔阿ME :

Oh I see! 我叔仔知是因為佢個仔現在讀緊主恩一年班嗎!
係呀!我都是在公司上網,但我就開齊晒word, excel,必要時……嘻嘻!

[quote]Mcdull,
我都係得一個仔咋. 我住

Mcdull,

你住係偉景點解唔入何澤芸嘅? 我都有用後備生身份入表架, 不過無通知面試咋. 咁又點解簡青衣主恩嘅? 嘻.......我八掛咋.

因為之前我個仔間幼稚園安排參觀言兩間學校,主恩的安排比較妥當,而青衣何澤芸就……曾有家長問"你們是否傳統教學呢? 如是,咁坐得較後的學生會否無咁專心上堂呢?" 個老師居然答個家長"一班30幾40人,都未必可以確保每個學生都能專心上堂的"。我聽到後就對佢地無哂信心啦!
其實未參觀前,我一心想著佢咁近就會選佢多的,但是……。

我又八下先,青衣主恩有乜好呀??????     

hi Mcdull:

你仔係首名子女+適齡分入架,有冇宗教分架??我有朋友想考所以問下者???

tkkmama,

有宗教分架!

HI MCDULL,薯仔阿ME:

今日學校賣書,書包,皮鞋喎,你地有冇買呀??
‹ 上一主題|下一主題