用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 ballet dress & shoes
go

ballet dress & shoes [複製鏈接]

ballet dress & shoes

請問1套ballet dress & shoes幾錢 ? 及上課幾錢
:-):-) :-) 網路無邊....不能盡信 ....請自行過濾.. :-) :-) :-)

Re: ballet dress & shoes

間間ballet school d價錢都唔同ge wor! 你可以去心儀果間問下先, 有d學校指明只可以著自己學校賣果d dress & shoes, 所以你最好先問清楚!

Re: ballet dress & shoes

我問過話可以自己買 ..... 可能佢係屋村個d (吾係正式ballet school) ...如果係佢到買 $138 dress $108 shoes ...
:-):-) :-) 網路無邊....不能盡信 ....請自行過濾.. :-) :-) :-)

芭蕾舞衣及鞋

今日去另一間試堂(屋村個d...吾係正式ballet school)... 聽老師話 ... 吾好買D大陸做 (我見過好平 $40-50件... 紗 $50 ...鞋..$40 外套 $100 .. sock $40) 佢話D料 吾好.. 吾可以好好 support 小朋友的 hip 佢話如果佢成套幫我買要 $450 連鞋 ... 請問有無人係 芳婷- 灣仔買過 大概幾錢 ??   

Re: 芭蕾舞衣及鞋

請問$450其實係咪已經 ok

差不多啦...我貫shoes都要二百幾一對係學校 可以pm話我知你報o左邊間ma

kayan_329 寫道:
差不多啦...我貫shoes都要二百幾一對係學校 可以pm話我知你報o左邊間ma

唔係我 .. 我老骨頭啦... 比個女玩下 …報左屋村留下的社區中心

我個女一件連身衫,襪仔,沙裙連鞋仔都係$250咋

Debbie媽 寫道:

Debbie 媽
那裡買 ?

shoes $95
dress $95
socks $16

cc0217 寫道:
[quote]
Debbie媽 寫道:

Debbie 媽
那裡買 ?[/quote]

荃灣藝苗

cc0217,

如果你係香港區住,不如去芳婷,聽人講老闆好肯介紹,鞋都係100樓下,上身就唔知幾多錢。

如果你係九龍區住,可以去佐敦恒豐中心上層的"三星"(希望無記錯,鞋係90蚊(皮鞋),上身就唔知幾多錢。

不過如果你想日後要考試的話,千其要上身分開衫及裙呀! 不好要連身,因為考試唔合規格呀!

cc0217 寫道:
[quote]
Debbie媽 寫道:

Debbie 媽
那裡買 ?[/quote]
囡囡媽

鞋著皮好0的或是布好0的呀!

囡囡媽 ,Debbie 媽 ,kayan_329
多謝您地回應 ...家住九龍..中環上班 ....我打0左去芳婷問成套連 (皮鞋),外套,短襪仔差不多 $380 ..... 如果我屋村附近商場, 我見過好平D大陸料做都 $280 (請問芳婷個d 係咪都係大陸料 ) ... 唔好意思....我買套衫都好似煩住人 ......

ty1031 寫道:

ty1031
我聽老師話鞋著皮好0的..你小朋友係邊到學 ...買衫幾錢 ?

cc0217 寫道:
[quote]
ty1031 寫道:

ty1031
我聽老師話鞋著皮好0的..你小朋友係邊到學 ...買衫幾錢 ?[/quote]

小女在屯門學,dress老師幫我0地買,但我唔記得幾多$.

cc0217~芳婷買啦... but金鐘有間保祿o既舞蹈用品公司... 我通常都去哩2間o度買野... 我前日去o左三星買鞋 比個同學話三星d野係大陸造 不過佢話得好o岩 因為我買對野$4x咋... 我買o黎只係玩o下...同埋哩間野冇牌子分o既... 你一係買capezio... 幾好著ka!! 我都o岩o岩尋日買o左2對 因為我帶去外國果邊用...買d跳舞野都用o左成千 but 我係學校買ka!!

我都要買條裙比囡囡,請問芳婷係边度,有無電話 no.?

我之前係銅鑼灣三越後面買過對鞋,大概$140.

囡囡媽
你話 "上身分開衫及裙呀" 係咪即係連身衣+ 紗裙

[quote]
KitmanJN 寫道:
我都要買條裙比囡囡,請問芳婷係
‹ 上一主題|下一主題