用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集 十) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集 十) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集 十)

mp,

唔好意思﹐平時已經唔係成日上黎﹐上親黎d post鬼咁多﹐好難追頁﹐又唔知你地講緊咩﹐咪搭唔到咀囉﹐今晚路過見到得兩頁又適逢搬新屋﹐就梗係要蒲下頭啦。

係呢﹐我呢個大頭得唔得?   

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集 十)

記得上年呢個時候我地係呢度集合....跟住好齊心咁安排開學前嘅小 party 互相認識....好似冇耐之前...原來不經不覺就已經一年...

唔知點解﹐有d感觸添...

sac.wen 寫道:
用 "續集十" 黎 終(總)結 佢地o既 小一生涯, 感覺特別圓滿 :p

[quote]
cheungmp 寫道:
hs,

我諗完左呢一集要改 topic 去升小二喇    
[/quote]

魚一丁~~

得呀~~好 warm 呀   
魚一丁 寫道:
mp,

係呢﹐我呢個大頭得唔得?   

係囉~~上年仲驚驚青青嘅阿仔, 今年已經大個仔左......而且學乖左.....真係要多謝 KTS      
[quote]
魚一丁 寫道:

魚一丁,

我要瞓啦~~~
Good night~~

係呀﹐唔經唔覺咁就一年啦! 我都要响度多謝KTS﹐同多謝各位媽咪!hehe....好似去左乜乜頒獎典禮咁。

係囉~~上年仲驚驚青青嘅阿仔, 今年已經大個仔左......而且學乖左.....真係要多謝 KTS      
[quote]
魚一丁 寫道:

今日有幸由我黎拉閘﹐各位晚安!

魚一丁,

我要瞓啦~~~
Good night~~

各位媽咪

今年會否攪升小二暑期聚會.

早晨呀~~各位靚媽   

hi phoebe-lily,

小二暑期聚會.....未知.....可能啦~~~
不過我好似唔知你係邊位    介唔介意PM我知你點稱呼&你小朋友係邊個邊班呀   

早晨~~
我....嚟.....啦......

[size=xx-large]     

wow~~~我都黎[size=x-large]報到  

sw,

用 "續集十" 黎 終(總)結 佢地o既 小一生涯, 感覺特別圓滿 :p >>>>>> 完全同意 呢十集簡直係見証住各位小朋友ge成長......仲記載住各媽咪ge 苦與樂....仲有大家ge友誼tim..........[size=xx-large]好感動呀 ))))))      

大家有冇save起呢十集去呀    
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

hs,

你 12/7 係報邊個團&邊間旅行社呀

早晨呀9s~~

點 save 呢十集呀? 我只係加左係書籤, 驚搵唔返

我都係加左係書籤,我諗吾會搵唔返既
早晨呀9s~~

點 save 呢十集呀? 我只係加左係書籤, 驚搵唔返
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

係wor !! 咁我地搞吾搞結業Party 呀?
早晨呀~~各位靚媽   

hi phoebe-lily,

小二暑期聚會.....未知.....可能啦~~~
不過我好似唔知你係邊位    介唔介意PM我知你點稱呼&你小朋友係邊個邊班呀   

仲有大家ge友誼tim..........>>>>[size=xx-large]非常同意~~~     

我覺得呢度嘅媽咪真係好    係呢一年我地互相幫助, 小朋友冇帶工作紙我地即時send, 避過唔少P.64, 又互通消息, 又有溫馨提示, 互相分享, 大家無私嘅精神真係令人感動.....           

9s,

其實我都想攪....不過好多人都可能去旅行....你話返學前..say, 1 or 2 Sep OK 唔 OK, 我諗就算玩都應該返左黎
[quote]
nice1314 寫道:
係wor !! 咁我地搞吾搞結業Party 呀? [quote]

我冇問題......咁不如睇睇其他Mami意見先
9s,

其實我都想攪....不過好多人都可能去旅行....你話返學前..say, 1 or 2 Sep OK 唔 OK, 我諗就算玩都應該返左黎
[quote]
nice1314 寫道:
係wor !! 咁我地搞吾搞結業Party 呀? [quote]

A ! mp,

你有冇果個投票網站?我突然間搵吾到tim  

‹ 上一主題|下一主題