用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站 - part 27
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站 - part 27 [複製鏈接]

Re: 油塘小學家長站 - part 27

係呀, $500/8堂, 係學校的.[quote]
心美 寫道:
come,

跟學校o架??我暑假都向ymca報左兩個英文/普通話 話劇比bobo去反 [quote]

雪文

我都就快啦   

[quote]
雪文 寫道:
我都仲未

Jerry豬媽咪

Jerry豬媽咪 寫道:

我都係ymca報左兩個課程,劍橋英語和百變魔術
心美 寫道:
come,

跟學校o架??我暑假都向ymca報左兩個英文/普通話 話劇比bobo去反 [quote]
come爸嘩 寫道:
我女話劇班明天交錢/通告, 星期一就開始上第一堂
咁心急嘅?!?!?!?!?
[/quote]

醒目開學勳章

雪雪,
我仔果班未派英文卷, 只派中文, 唔通班班都唔同

另外阿仔今天放學後去試水, 睇怕都唔入選 :cry: 佢話因為太 加上唔夠氣, 又話喇沙果池好深水 (藉口) 所以游唔晒成果池.
不過我都冇怪佢, 反而安慰佢, 日後都仍有機會的.
(佢話:有一個大哥哥喊添, 佢話自己游唔到, 所以喊) 另外得 2 個是一年級, 他是其中一個 (講到自己好威咁 )

醒目開學勳章

係咪油麻地或是 TST ymca 果間?
時間日間 bor, 係咪有人帶佢去上堂?
我都想報名, 不過工人又要帶住個細仔又點能帶埋大仔去咁遠 :cry: [quote]
HIN_bb 寫道:
我都係ymca報左兩個課程,劍橋英語和百變魔術

醒目開學勳章

早晨 !

每日一題    

叮咚聲 -   你會諗起係咩的聲音 ?

醒目開學勳章

我仔中文失咗三分, 都係 抄錯字     

醒目開學勳章

funfun,是否發咗你老公睇咗無話你听呀    我上网睇功課到係話前日發返的.[quote]
funbabyhk 寫道:
雪雪,
我仔果班未派英文卷, 只派中文, 唔通班班都唔同

雪文

morning

我會答:學校上堂鐘聲

雪文 寫道:
早晨 !

每日一題    

叮咚聲 -   你會諗起係咩的聲音 ?

醒目開學勳章

funfun,唔緊要啦, 仔仔肯去試, 都OK啦.  呢一年來叫佢再加油, 入校隊實有機.   等我再加把train, 希望都有試水的一日

你同我問咗你朋友未呀 ?  我仲未有時間同我老公講嘢.  昨晚我睡咗佢先返屋企. :cry:
funbabyhk 寫道:
雪雪,
另外阿仔今天放學後去試水, 睇怕都唔入選 :cry: 佢話因為太 加上唔夠氣, 又話喇沙果池好深水 (藉口) 所以游唔晒成果池.
不過我都冇怪佢, 反而安慰佢, 日後都仍有機會的.
(佢話:有一個大哥哥喊添, 佢話自己游唔到, 所以喊) 另外得 2 個是一年級, 他是其中一個 (講到自己好威咁 )

醒目開學勳章

NO lar   

再估     叮咚  no 叮噹[quote]
iloveyoub4 寫道:
雪文

morning

醒目開學勳章

Love, 星期日我未必去到M記.  今早亞囡病咗, 頭痛同嘔二次, 搞到我成張床, 成身都係.   昨日亞仔又少少作感冒 :cry:

明天再confirm,或者圖書館見.

雪文

哈哈.......爬龍舟     

雪文 寫道:
NO lar   

再估     叮咚  no 叮噹[quote]
雪文

morning

雪文

呢輪咁多人病   
我妹妹&佢個囡咪又係.

你快d同亞囡睇左醫生先呀佢初初起容易攪d
一dun就長手尾了,
我亞囡bb果時耐唔耐都會係咁..搞到我成張床, 成身都係,連頭髮都係  :evil:

下次先啦幾時都得既,明天confirm!!

[quote]
雪文 寫道:
Love, 星期日我未必去到M記.  今早亞囡病

醒目開學勳章

差少少.

扒龍舟的擊鼓聲.

我仔荅係消防車的聲, 失 2分   [quote]
雪文

哈哈.......爬龍舟     

醒目開學勳章

我想問 :   小朋友頭痛正唔正常 ?  我囡只是喊住叫頭痛 :cry:

morning

早晨
有野做,睇下下午有無時間上黎報下到先   
‹ 上一主題|下一主題