用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 各位好!
樓主: 小仔仔
go

各位好! [複製鏈接]

Re: 各位好!

對呀!考到一所英中.....我想佢讀落左係好既先推薦比大家,因為校長跟我說過她辦學概念,我好buy...但一定要睇阿仔既行動如何,所以我都想等佢讀落先話比大家知同分享佢校既情况!至於`教統局那邊有回應了嗎?`一個字`等`字.......
班飯桶係咁....無法子....... 另謝你的關心
virgokaren 寫道:
大媽:

聽說小仔仔已經找到一間理想學校了是嗎?
可以透露是那一間嗎?
教統局那邊有回應了嗎?

小仔仔、天ソ樂:

你兩個真是乖,打得機多唔好架!看書就最好了,最近有什麼好書值得推薦?我都想看看青少年喜歡的書哩!

[quote]
大媽 寫道:
對呀!考到一所英中.....我想佢讀落左係好既先推薦比大家,因為校長跟我說過她辦學概念,我好buy...但一定要睇阿仔既行動如何,所以我都想等佢讀落先話比大家知同分享佢校既情
hi,~ :-D :-D :-?

[quote]
大媽 寫道:
對呀!考到一所英中.....我想佢讀落左係好既先推薦比大家,因為校長跟我說過她辦學概念,我好buy...但一定要睇阿仔既行動如何,所以我都想等佢讀落先話比大家知同分享佢校既情
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]
‹ 上一主題|下一主題