用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V
樓主: Leiyuemun
go

基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V

大小不梁,
我o個15min係計推入產房到bb出世喎
因為係催生, 痛左大約4-5hr就推入產房, 都算快gar la

妳o個陣開刀之後, 痛唔痛, 幾耐個傷口先埋到?
我好驚今胎要開刀
大小不梁 寫道:
嘩~~~~咁快ge????你好勁呀))))))[quote]
winwin323 寫道:
我順產生, 生就快ar, 15min攪掂, 不過連針, 用左個幾鐘, 諗起都 [quote]
]

winwin323 寫道:
yw~有ar, 後遺症係我條尾龍骨壞壞地, 生完之後成日痛, 尤其操勞得滯, 夜晚就痛到訓唔到 :-|

而家先慘, 好驚夜晚訓教, 第朝訓醒好似比人打過咁, 成身都好痛

小y出世重唔重gar 因為好多人話bb越生越重

你不如叫老公留意下你既睡姿, 一唔arm就旭下你
咁朝早無咁辛苦嘛.

我唔記得我上一胎重幾多lu, 小y出世就好'un', 好瘦, 有49cm 但只有6.3lb.

我閃啦 明天繼續

winwin:
梗係痛啦...係個豬腩肉度開一刀wor~~~~
我連左5針...我mummy話個傷細,個醫生好好wor~~~
痛左一星期到啦....痛到落唔到床架.....

yw:

我都要去煮飯啦......明天先再傾啦~~~   

bye~yw
無可能gar , 點可以叫一隻豬去留意一個人呢
我老公好懶訓gar, 叫佢留意自己唔好負被都攪唔掂:evil:

6.3lb唔算'un', ywb應該會重過呢個數字

bye~大小不梁

所以我就係驚開刀
比妳講埋, 我仲驚     
大小不梁 寫道:
winwin:
梗係痛啦...係個豬腩肉度開一刀wor~~~~
我連左5針...我mummy話個傷細,個醫生好好wor~~~
痛左一星期到啦....痛到落唔到床架.....

嘩   追c 人咩  :tongue:
你地通緝得我好攪笑喎
多謝你地關心我呀 ~好感動呀 ~

頭先下午同個 天水圍 fd 傾左一個下午電話,所以冇上來囉..
而且我今日落左三次街,等自己冇咁得閒諗埋d 無謂野 !

我家有對雙子公主

我呢排係度諗緊感情問題的野..
我家有對雙子公主

kitty:
唔好咁啦.......dont worry be happy 呀~~~

可唔可以講黎聽下.....睇下我地可唔可以幫你諗下計仔~~
大小不梁 寫道:
kitty:
唔好咁啦.......dont worry be happy 呀~~~

winwin:
咁又唔駛咁驚....哈哈哈~~~我同你0岩0岩相反..我寧願開刀,都唔希望順產呀.....e~~一諗起我就~~

kitty kitty calling kitty~~~~
over over~~~

大小,
頭先覆唔到 PM 呀..
而家得 LA..不過我又就訓 ..
聽日話你知丫 ~
我家有對雙子公主

快將到 2000 啦   

我開咗分店

...HERE...

HAHA, 係呀係呀, 但我唔知佢係邊喎, 仲以 為佢女女未好唔去TIM.
HIN_bb 寫道:
仔仔初初都唔慣,試多幾次就ok!你氹下佢!
kitty話果日好似見到你呀,你係咪油水晶指甲,同埋你老公一齊呀!
[quote]
smalle 寫道:
我女知道要評估後, 佢話夾住快板好難...so 唔想去呀..
[quote]
kitty 寫道:
hin_bb,
哦 ~你仔仔幾歲開始學呀 ?
係咪又係試完堂個教練評估你仔仔去邊班架 ?
我尋日聽話第三堂就評估佢地會去學咩班喎 !
[/quote][/quote]
‹ 上一主題|下一主題