用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站 part.12
樓主: HIN_bb
go

油塘小學家長站 part.12 [複製鏈接]

Re: 油塘小學家長站 part.12

我都識左2個仔仔果班既媽媽
come爸嘩 寫道:
雪文: 都搵倒1-2個, 不過佢地唔係成日上bk網的! [quote]
雪文 寫道:
come爸嘩, 你有冇揾到今年的循道家長, 可以一齊講吓學校D嘢呀 ?
[/quote]

醒目開學勳章

我仔剛剛返屋企嘔呀, 唔知係唔係病咗. 佢怪我要佢每日飲晒D水返來, 搞到佢嘔, 我叫佢成日來飲wor,個傻仔可能一下飲太多, 唔理佢啦.

醒目開學勳章

哇.....原來約埋咁多位一齊食飯, 好開心      [quote]
winwin323 寫道:
明天1230xxx酒樓 (del左先, 費事成班狂蜂浪蝶跟住 )

yw~ 來啦~來啦~[quote]
yw 寫道:
[quote]
雪文 寫道:
各位, 我book

winwin你而家知驚啦
yuetma真係來呀

會唔會比佢真係dup我呢[quote]
yuetmama 寫道:
Minnie,

Thanks......working hard in office now in order to meet this target.  

係呀,你地就好啦,咁多人去
[quote]
funbabyhk 寫道:
哇.....原來約埋咁多位一齊食飯, 好開心      [quote]
明天1230xxx酒樓 (del左先, 費事成班狂蜂浪蝶跟住 )

yw~ 來啦~來啦~[quote]
yw 寫道:
[quote]
雪文 寫道:
各位, 我book

雪文: 未必一定關飲水事嘅! 返屋企睇下先啦!
雪文 寫道:
我仔剛剛返屋企嘔呀, 唔知係唔係病咗. 佢怪我要佢每日飲晒D水返來, 搞到佢嘔, 我叫佢成日來飲wor,個傻仔可能一下飲太多, 唔理佢啦.

醒目開學勳章

醒目開學勳章

可能飲得太急了
雪文 寫道:

返去再留意下仔仔!
我仔仔每日都係飲晒水壺d水返屋企!
雪文 寫道:

醒目開學勳章

我今晚要開會8點先返得去, 等我難忍搞了. [quote]
come爸嘩 寫道:
雪文: 未必一定關飲水事嘅! 返屋企睇下先啦! [quote]

醒目開學勳章

funbabyhk, hin_bb,come,你哋都來啦.

YW, Yuetma都係中環咁遠水路來加.

咁嘅~ 年年都$70喎
貴成倍有多     

陳醫生都加左價呀~ $180, 剛才姑娘話今年d針貨源少, 一定要book先打得, 如果唔係去到可能會無
HIN_bb 寫道:
係呀,貴左呀!
如果打不如去winwin話果間!
[quote]
雪文 寫道:
咁貴呀, 打針又痛, 我都係睇睇先, 唔該你. [quote]
HIN_bb 寫道:
早左好多呀?

我問左幼稚園樓上啦!$150一支呀,而家有得打啦!
[/quote]

你咁夜返到屋企!你工作好忙!

雪文 寫道:
come爸嘩 寫道:
雪文: 未必一定關飲水事嘅! 返屋企睇下先啦! [quote]

雪文: 記住叫佢攪埋你仔仔d功課先好呀!!!!     
雪文 寫道:
come爸嘩 寫道:

係呀,長者$100!

我都有問仔仔家庭醫生,都要$200
咁嘅~ 年年都$70喎
貴成倍有多     

陳醫生都加左價呀~ $180, 剛才姑娘話今年d針貨源少, 一定要book先打得, 如果唔係去到可能會無 [quote]
HIN_bb 寫道:
係呀,貴左呀!
如果打不如去winwin話果間!
[quote]
雪文 寫道:
咁貴呀, 打針又痛, 我都係睇睇先, 唔該你. [quote]
HIN_bb 寫道:
早左好多呀?

我問左幼稚園樓上啦!$150一支呀,而家有得打啦!
[/quote] [/quote]

醒目開學勳章

昨日已將全部嘢交俾佢啦, sure , 係佢的工作    [quote]
come爸嘩 寫道:
雪文: 記住叫佢攪埋你仔仔d功課先好呀!!!!     

winwin323: 我都同女女去打, 不過要等佢拆左個纖維先!   [quote]
咁嘅~ 年年都$70喎
貴成倍有多     

陳醫生都加左價呀~ $180, 剛才姑娘話今年d針貨源少, 一定要book先打得, 如果唔係去到可能會無 [quote]

妳點知我姓X gar

幸會~ X生, X小姐 [quote]
雪文 寫道:
亞X小姐, 上次話你听你無荅我, 我對仔女都姓X加

THANKS ~ 雪雪

我真係好想來呀   最衰我唔駛出街做野啦,唔係我一定蛇來!見下大家!
雪文 寫道:
funbabyhk, hin_bb,come,你哋都來啦.

YW, Yuetma都係中環咁遠水路來加.

咁你今晚淨顧亞妹得啦! [quote]
雪文 寫道:
昨日已將全部嘢交俾佢啦, sure , 係佢的工作    [quote]
‹ 上一主題|下一主題