用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - Part 68
樓主: 雪文
go

油塘小學加油站 - Part 68 [複製鏈接]

俾cash 算la, only 個人覺得, 就算你去, 佢都唔會好appreicate lor, and 我有少少覺得, 佢may be 唔想俾d 親戚見到個新抱冇去, 唔好睇掛, (may be 佢地唔係咁諗, only 我自己諗多咗)
原文章由 lky2008 於 08-7-18 14:04 發表

我好衰,EVEN人地對我唔好,但我都盡量對人地好。我想做得大方D,不過而家D金咁C貴......

原文章由 多利是 於 08-7-18 14:09 發表
神仙水都用左差5多1week, 感覺比上次好~ 不過咁貴, 唔值~

olay total effect lotion 都開左啦, 反而呢支有驚喜, 幾好bor

呢支係唔錯!加埋PRICE差好遠。

原文章由 lky2008 於 08-7-18 14:05 發表

我覺得係架!上次BROTHER 結婚,都開好多圍,但唔係好靚的餸。佢地係賺架!

唔係話賺唔賺的問題, 佢sister同你媽~~好似牛頭不搭馬咀都請, 而且2親家又唔多來往.....老土左d囉

你唔講起, 我都差d唔記得咗lu.
原文章由 come爸嘩 於 08-7-18 14:11 發表

我尋日同我老公講個"傻傻地個人"單野, 佢係度笑.....

原文章由 ccbeauty 於 08-7-18 14:12 發表
俾cash 算la, only 個人覺得, 就算你去, 佢都唔會好appreicate lor, and 我有少少覺得, 佢may be 唔想俾d 親戚見到個新抱冇去, 唔好睇掛, (may be 佢地唔係咁諗, only 我自己諗多咗)
...

佢地呢家人,坦白講,都係各懷鬼胎。

原文章由 ccbeauty 於 08-7-18 14:14 發表
你唔講起, 我都差d唔記得咗lu.

佢笑我攞開杯豆漿

原文章由 come爸嘩 於 08-7-18 14:13 發表

唔係話賺唔賺的問題, 佢sister同你媽~~好似牛頭不搭馬咀都請, 而且2親家又唔多來往.....老土左d囉http://qqface.knowsky.com/yct/yct%20(211).gif

佢上次BROTHER結婚,都有請我媽!咁多年來,都冇乜往來的。新年過節,都係我媽主動叫我送禮俾佢地,佢地先回。平時都係我媽打去問候佢呀媽,但佢呀媽唔會主動囉!

if 你真係想去, 我都係覺得cash ($最多2,000)算, 唔值得用$6xxx去買條手x, 你留番d$傍身仲好la.
原文章由 lky2008 於 08-7-18 14:14 發表

佢地呢家人,坦白講,都係各懷鬼胎。

原文章由 lky2008 於 08-7-18 14:17 發表

佢上次BROTHER結婚,都有請我媽!咁多年來,都冇乜往來的。新年過節,都係我媽主動叫我送禮俾佢地,佢地先回。平時都係我媽打去問候佢呀媽,但佢呀媽唔會主動囉! ...

所以唔好話你媽, 就算你唔出席都唔可以怪你, 我成日都覺得: 你點對我我就對你, 使比面呀!?!?!?:;pppp: :;pppp:

原文章由 ccbeauty 於 08-7-18 14:18 發表
if 你真係想去, 我都係覺得cash ($最多2,000)算, 唔值得用$6xxx去買條手x, 你留番d$傍身仲好la.

$6XXX,我一定唔買啦!我都俾唔起。

佢地咁老套, 你唔好理佢la.
原文章由 lky2008 於 08-7-18 14:17 發表

佢上次BROTHER結婚,都有請我媽!咁多年來,都冇乜往來的。新年過節,都係我媽主動叫我送禮俾佢地,佢地先回。平時都係我媽打去問候佢呀媽,但佢呀媽唔會主動囉! ...

俾我都會la, 我幾驚佢搵把umbrella 打我呀
原文章由 come爸嘩 於 08-7-18 14:16 發表

佢笑我攞開杯豆漿

原文章由 come爸嘩 於 08-7-18 14:19 發表

所以唔好話你媽, 就算你唔出席都唔可以怪你, 我成日都覺得: 你點對我我就對你, 使比面呀!?!?!?:;pppp: :;pppp:

我媽話去囉!佢話呢D係禮貌喎!我媽對人好客氣架!受左氣,都唔會對人黑面或俾野人地聽。

原文章由 lky2008 於 08-7-18 14:19 發表

$6XXX,我一定唔買啦!我都俾唔起。

你同佢感情點架??? 佢對你女好唔好????

午安~~~~~~~~~~
一杯芒果奶都要12蚊, 飲水算啦.........
捨得 捨得 先捨而後得 不是不捨得, 而是捨不得

原文章由 ccbeauty 於 08-7-18 14:21 發表
俾我都會la, 我幾驚佢搵把umbrella 打我呀

我睇唔倒佢"立"住架生喎

原文章由 come爸嘩 於 08-7-18 14:21 發表

你同佢感情點架??? 佢對你女好唔好????

唔好唔差 x 2。但佢咁耐1支筆都冇買過俾我女。

原文章由 lky2008 於 08-7-18 14:21 發表

我媽話去囉!佢話呢D係禮貌喎!我媽對人好客氣架!受左氣,都唔會對人黑面或俾野人地聽。

你地太善良啦

原文章由 龍舌蘭 於 08-7-18 14:23 發表
午安~~~~~~~~~~
一杯芒果奶都要12蚊, 飲水算啦.........

而家要囉!

原文章由 lky2008 於 08-7-18 14:25 發表

唔好唔差 x 2。但佢咁耐1支筆都冇買過俾我女。

咁封2k都比多佢la
‹ 上一主題|下一主題