用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V
樓主: Leiyuemun
go

基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V

唔好, 願聞詳情

i'm unhappy ah, cos my daughter 被取消跳舞比賽資格>> why? why

個miss仲對我女鬼咁惡>> 阿miss又點解要咁惡    

真係好長(詳), 事原參加舞玨時(十二月初)係唔知要代表學校比賽ga, 點知上完第一堂就話會去比賽,但要跳得好至得, 如是者過了大約4堂(every Friday一堂), 老師話逄星期2,3,四要番早一個hour練習,我都知我女比較活躍, 又成日倒潟水,但個miss(係外面請番黎既)都唔使咁兇話:"你走呀,唔使你跳啦,你冇得比賽啦"(係我女同學覆述出來), 我覺得冇耐性冇愛心點教小朋友喎,所以我直情連停咗唔再玩lor.

kitty

鍊金術師書包>>你囡囡都鍾意
[quote]
kitty 寫道:
我諗吉之島冇人理你 la ~

winwin,
我個女在開學時叫我買個黑色的鍊金術師書包添呀
我唔買咋 ![quote]
Minnieluo 寫道:
Hin_bb,今晚我老公接仔, 我又可以去行Jusco啦, 如果佢無人理我, 我影晒D相, 明天放上來俾你睇

有d咁恐怖人,真係要小心d!
winwin323 寫道:
講開又講啦~
如果大家上開藍田匯景商場, 都要小心一位女士

呢位小姐, 年約2x-30歲 , 無論春夏秋冬, 都係著住全套黑色西裝+白恤衫, 長直頭髮, 身形瘦削, 拎住一個大公事包+手抽一大袋野.
外表好似正常, 但行為失常

佢最喜愛, 無啦啦走入商場d舖度, 企正o係人地門口, 大聲鬥人, 講粗口   

有次我同阿女坐o係電梯d長椅等入kumon ctr, o個位小姐一個patpat 就"dur"(撞)埋我度, 我唔知係佢大小姐, 想 佢, 好彩望真d, 即刻帶阿女走人   

yw)))))))), 尤其係妳ar, 如果撞到呢位人姐, 要小心比佢撞親, 佢成個機械人咁款, 妳唔夠佢黎gar, 小心ar   

"你走呀,唔使你跳啦,你冇得比賽啦">>小朋友聽到呢句,一定好唔開心!
smalle 寫道:
真係好長(詳), 事原參加舞玨時(十二月初)係唔知要代表學校比賽ga, 點知上完第一堂就話會去比賽,但要跳得好至得, 如是者過了大約4堂(every Friday一堂), 老師話逄星期2,3,四要番早一個hour練習,我都知我女比較活躍, 又成日倒潟水,但個miss(係外面請番黎既)都唔使咁兇話:"你走呀,唔使你跳啦,你冇得比賽啦"(係我女同學覆述出來), 我覺得冇耐性冇愛心點教小朋友喎,所以我直情連停咗唔再玩lor.

各位早晨

祝大家情人節快樂!

各位早晨 !  

Hin_bb,我放相上yahoo先, 一陣再上來.

minnie

早晨!我地有無得睇相呀?
各位早晨 !  

Hin_bb,我放相上yahoo先, 一陣再上來.

yw, Jusco只有泳鏡賣, 但唔平, 要70-90元, 泳帽, 泳褲都未有得賣, 話要3月初.   其實你可以去觀塘鱷魚恤大廈旁邊那一棟, 好多體育用品賣那里, 我忘記了好似係10樓, 有一間賣TYR的用品的, 長年都減價.  去年廈天尾, 我買件TYR泳衣才58元, very good呀.

我昨天在Jusco體育買咗對Fila的男裝波鞋, 才99元, 送俾老公當係情人節禮物

Hin_bb,去呢到睇啦, 我仔話電視而家唔放的佢唔要, 咁已經好清楚啦, 忍風呀.  但係佢又好想要超星神有拉竿的, 唔知幾錢呢 ?

[/quote][/quote]書包

[quote]
HIN_bb 寫道:
minnie

[quote]
各位早晨 !  

Hin_bb,我放相上yahoo先, 一陣再上來

有冇搞錯, 做老師講出咁hurt小朋友的說話來, 囡囡實好傷心啦, 投訴佢啦

HIN_bb 寫道:
"你走呀,唔使你跳啦,你冇得比賽啦">>小朋友聽到呢句,一定好唔開心!
[quote]
smalle 寫道:
[/quote]

minnie

你有無買到書包呀?
yw, Jusco只有泳鏡賣, 但唔平, 要70-90元, 泳帽, 泳褲都未有得賣, 話要3月初.   其實你可以去觀塘鱷魚恤大廈旁邊那一棟, 好多體育用品賣那里, 我忘記了好似係10樓, 有一間賣TYR的用品的, 長年都減價.  去年廈天尾, 我買件TYR泳衣才58元, very good呀.

我昨天在Jusco體育買咗對Fila的男裝波鞋, 才99元, 送俾老公當係情人節禮物

而家D人壓力大, 好多人失常.  我昨晚行去Jusco都好 .

HIN_bb 寫道:
[quote]
講開又講啦~

呢位小姐, 年約2x-30歲 , 無論春夏秋冬, 都係著住全套黑色西裝+白恤衫, 長直頭髮, 身形瘦削, 拎住一個大公事包+手抽一大袋野.

佢最喜愛, 無啦啦走入商場d舖度, 企正o係人地門口, 大聲鬥人, 講粗口   

有次我同阿女坐o係電梯d長椅等入kumon ctr, o個位小姐一個patpat 就"dur"(撞)埋我度, 我唔知係佢大小姐, 想 佢, 好彩望真d, 即刻帶阿女走人   

yw)))))))), 尤其係妳ar, 如果撞到呢位人姐, 要小心比佢撞親, 佢成個機械人咁款, 妳唔夠佢黎gar, 小心ar   
[/quote]

minnie

我覺得4,5書包最靚!

Hin_bb,去呢到睇啦, 我仔話電視而家唔放的佢唔要, 咁已經好清楚啦, 忍風呀.  但係佢又好想要超星神有拉竿的, 唔知幾錢呢 ?
[/quote]書包

HIN_bb 寫道:
minnie

[quote]
各位早晨 !  

Hin_bb,你睇咗條link未呀, 下面書包.

我未買呀.

[/quote]書包

HIN_bb 寫道:
minnie

[quote]
各位早晨 !  

可能真係壓力太大!
而家D人壓力大, 好多人失常.  我昨晚行去Jusco都好 .

[quote]
HIN_bb 寫道:
[quote]
講開又講啦~

[/quote] [/quote]

睇左啦,thanks!
Hin_bb,你睇咗條link未呀, 下面書包.

我未買呀.

[quote]
[/quote]書包

HIN_bb 寫道:
minnie

[quote]
各位早晨 !  

[/quote]

係囉 !個老師好過份喎 !
比著我女又實喊 ![quote]
有冇搞錯, 做老師講出咁hurt小朋友的說話來, 囡囡實好傷心啦, 投訴佢啦

[quote]
HIN_bb 寫道:
[quote]
smalle 寫道:
真係好長(詳), 事原參加舞玨時(十二月初)係唔知要代表學校比賽ga, 點知上完第一堂就話會去比賽,但要跳得好至得, 如是者過了大約4堂(every Friday一堂), 老師話逄星期2,3,四要番早一個hour練習,我都知我女比較活躍, 又成日倒潟水,但個miss(係外面請番黎既)都唔使咁兇話:"你走呀,唔使你跳啦,你冇得比賽啦"(係我女同學覆述出來), 我覺得冇耐性冇愛心點教小朋友喎,所以我直情連停
我家有對雙子公主

咁你都鍾意忍風啦.

呢鍾仲有好多貨.  我諗住帶仔仔周五來睇吓再決定, 你話呢排忍風係咁減價, 是否佢套劇即將完結呢 ?

[quote]
HIN_bb 寫道:
minnie

我覺得4,5書包最靚!

kitty

早晨!
‹ 上一主題|下一主題