用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - Part 63
樓主: 雪文
go

油塘小學加油站 - Part 63 [複製鏈接]

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:21 發表
頭先打去standard 問, 原來佢地有個promotion, 就係簽滿$500, 可以玩lucky draw, 我sat 同屋企人食dinner, 2 tables $3xxx先得$20回贈

我買左2xxx燕窩, 都係得20回贈咋!!!
仲有上次你有無見我post~~渣打卡~~簽滿300 x 2張單, 就可抽獎一次, but 要去灣仔 or 油麻地, 我可抽3次, 你夠唔夠去抽??? 約埋你丫????

係wor, why 你唔收呀????
原文章由 phoebecyl 於 08-6-10 13:27 發表
或者係她覺的我好可憐無人工...哈哈
我fd咩話我作咩唔收...她話下次客比我貼士當然要收啦。

原文章由 phoebecyl 於 08-6-10 13:27 發表
或者係她覺的我好可憐無人工...哈哈
我fd咩話我作咩唔收...她話下次客比我貼士當然要收啦。

yes, 下次要收啦~~~

2, 我冇睇到wor, but 已 抽獎果d 係咪仲可以去抽ga and d 單 from when to when ga ???
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:29 發表

我買左2xxx燕窩, 都係得20回贈咋!!!
仲有上次你有無見我post~~渣打卡~~簽滿300 x 2張單, 就可抽獎一次, but 要去灣仔 or 油麻地, 我可抽3次, 你夠唔夠去抽??? 約埋你丫???? ...

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:33 發表
2, 我冇睇到wor, but 已 抽獎果d 係咪仲可以去抽ga and d 單 from when to when ga ???

由5月1日至6月30日,
抽獎果d都可以再抽架!!

cc: 上次你咪比我睇對鞋約2吋多d跟, 金色有個扣, 我星期六買果對係類似, but係銀色, 襯黑色褲好好睇

我有4張over $300 la, after exam 先去 ok?????
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:35 發表

由5月1日至6月30日,
抽獎果d都可以再抽架!!

c, 唔記得係邊對???
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:40 發表
cc: 上次你咪比我睇對鞋約2吋多d跟, 金色有個扣, 我星期六買果對係類似, but係銀色, 襯黑色褲好好睇

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:45 發表
我有4張over $300 la, after exam 先去 ok?????

我無所謂, 7月15日之前去抽就得, 我同亞女講同佢一齊去比佢抽!! 獎品有: 1仟百老匯cash coupon, lg 手提電話, 500 ikea coupon, 水晶擺設 , 100 wellcome coupon, 手拖喼 及其他精彩禮品 .....

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:48 發表
c, 唔記得係邊對???

你係咪有對金色high heel???? 有個大扣的, 定係我記錯左?

咁過埋個june 先la, 到時我都帶埋對kids 一齊la

水晶擺設, 手拖喼 把鬼:;pppp: :;pppp:
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:52 發表

我無所謂, 7月15日之前去抽就得, 我同亞女講同佢一齊去比佢抽!! 獎品有: 1仟百老匯cash coupon, lg 手提電話, 500 ikea coupon, 水晶擺設 , 100 wellcome coupon, 手拖喼 ...

yes

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:51 發表
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/6/4/1/7/babyk0786-img600x600-120910101341608512-5.jpg

係咪好似呢款咁 好sexy

我係有對金色high heel ga.
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:53 發表

你係咪有對金色high heel???? 有個大扣的, 定係我記錯左?

yes,話咁快又話考試 仲有2個星期

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:56 發表
過埋個june 先la, 到時我都帶埋對kids 一齊la

水晶擺設, 手拖喼 把鬼:;pppp: :;pppp:

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 14:05 發表
我係有對金色high heel ga.

咁係咪有個大扣架?????

我地this week 考la.
原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 14:06 發表
yes,話咁快又話考試 仲有2個星期

又唔算好大wor.
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 14:09 發表

咁係咪有個大扣架?????

醒目開學勳章

好忙加
好攰.............

要飲coffee

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 14:17 發表
又唔算好大wor.

咁可能我記錯左la!!!

頭先講泳衣講得太高興, 即刻又走去sincere睇

試左n件, 有1件都幾好, 因我上圍無咩肉, 係呢件顯得大d d

但中碼好似有d窄, 係咪應該窄窄地先岩
‹ 上一主題|下一主題