用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 58
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站-part 58 [複製鏈接]

醒目開學勳章

咁我約hin_bb幾點TKO MTR等呀 ??  11點9 ?

原文章由 come爸嘩 於 08-4-28 10:24 發表

OK, 咁12點開始啦, 我都係預5-6點散啦!!!

O..咁你唔落場, 美人咪要落場??

原文章由 hoganmama 於 08-4-28 10:15 AM 發表
大食會我都係唔打麻雀la, 因我4-5點左右要走ar, 出去拎眼鏡, sorry sorry

醒目開學勳章

YANMA, 睇睇

原文章由 ccbeauty 於 08-4-28 10:23 發表
雪菜要$10, 魷魚要4隻because 屋企仲有d, thanks thanks

雪, please check pm.

原文章由 ccbeauty 於 08-4-28 10:21 發表
come, 我條pants 有得拎, 你得閒時幫我拎吖, 麻煩哂你

ok, 我拎左1/5再交收啦.

你仔好細咋?! 而家幾大?
原文章由 yan02 於 08-4-28 10:24 發表
我仔都不太識講,只是間中叫下,平時又少出聲,我都有小小擔心...
不過人地話男仔會比較遲講野的....

美人打la, 我費事打一陣又走la
原文章由 多利是 於 08-4-28 10:25 發表
O..咁你唔落場, 美人咪要落場??

o, 9:30 起身

(just a joke)
原文章由 come爸嘩 於 08-4-28 10:24 發表

OK, 咁12點開始啦, 我都係預5-6點散啦!!!

美人, 雪, yanma, 可唔可以話我聽點整雪菜&又魚??我學識左, 下次你地來我home有得食麻..又其是怡人小姐..

原文章由 雪文 於 08-4-28 10:25 發表
咁我約hin_bb幾點TKO MTR等呀 ??  11點9 ?

你地都識來我家, 你地約時間啦, 一係12點係mtr等, 到我樓下call我啦,

醒目開學勳章

我都會早走, 我擔心我哋未做功課

醒目開學勳章

OK, 冇問題. (雪, 果晚買左幾錢餸呀? 1/5 計計 )
原文章由 多利是 於 08-4-28 10:10 發表
fun
咁你應該唔止請食egg tart, 應該請食飯bor..

...

原文章由 hoganmama 於 08-4-28 10:28 發表
美人打la, 我費事打一陣又走la

我地仲有一隻新腳~~mandy_lee

醒目開學勳章

oh, 多謝fun fun

原文章由 funbabyhk 於 08-4-28 10:32 發表
OK, 冇問題. (雪, 果晚買左幾錢餸呀? 1/5 計計 )

come, fun, 美人

收到statement啦, 上次order既資料 :

Size : 130 – come
S66501
售價        JP¥ 1,790
外幣參考價        HK$ 139

CC :
cc女
s60305 (one color only)
1set 2pcs (one long sleeves- blue and white, one short sleeves - white)
size 150

cc仔
s60801c (卡通仔pattern)
1set 3pcs
size 130

s60801a
1set 3pcs
size 150

fun = $270-
No: S60902
Amount: Yen 1680 = HK$131
Size: 130

No: S60602
Amount: Yen 1790 = HK$139
Size: 130
Color A

美人

你order個d, 我係jshoppers搵唔返個yen價tim, 咁扣除我自己係jshoppers訂的Yen3980=HK$310.9, 你應該總數$400-, ok 唔 ok??

即係, 簡略寫 :

come = HK$139
fun = HK$271
美人 = HK$400

原文章由 多利是 於 08-4-28 10:39 AM 發表
come, fun, 美人

收到statement啦, 上次order既資料 :

Size : 130 – come
S66501
售價        JP¥ 1,790
外幣參考價        HK$ 139

CC :
cc女
s60305 (one color only)
1set 2pcs (one long sleeves- blue and white, one  ...

醒目開學勳章

多多, 呢D當然係美人教室教的內容啦, 我都未整過雪菜, 尤魚只是咁切咗炒就係.

我真係要做嘢啦.

come : check PM please.   有唔明, 請你再俾一次電話我, 唔該.

原文章由 多利是 於 08-4-28 10:31 發表
美人, 雪, yanma, 可唔可以話我聽點整雪菜&又魚??我學識左, 下次你地來我home有得食麻..又其是怡人小姐..

先爆ginger, 再落魷魚抄一陣, 起wok,
落雪菜, 抄一陣, 再落魷魚, +d 水 and oyster sauce.
完成.

我自己and cc 女就like onion, +咗d 落去抄.
原文章由 多利是 於 08-4-28 10:31 發表

多: 咁1/5比返$139你,

多, 收到, 提提我1/5 俾$400你, thanks.

‹ 上一主題|下一主題