用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V
樓主: Leiyuemun
go

基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V

講真, 我未殺過, 你用咩殺呀

咩牌子書包呀?
kitty 寫道:
minnie,
你買唔買書包呀?今日Deadline喎..
而家 $72 咋..都幾抵呀 !
攪到我又心思思 ...
但我屋企有 3個書包..
而家佢地用緊都是新買..
冇理由又買架 ..真係好抵 !

minnie & kitty,
我要留o係屋企, 陪阿女食& , 走唔到出黎lu :-|

minnie,
<<代輪睇政府醫生籌>>真係未聽過, 如果比得$200, 點解唔睇私家醫生呢

仲有~ 我都想講下, 新界(荃灣, 沙田&馬鞍山), 九龍(藍田), 香港(qb)都叫做住過下, 我覺得香港d人最斯文, 馬鞍山d人最他條, 藍田最雜 :-|

minnie, 其實香港個校網好d gar, 尤其妳屬於中西區, 不過妳已經搬左過黎油塘, 無計啦~

HIN_bb,
妳去自由報料睇下, d公仔書包都幾抵咁wow~
HIN_bb 寫道:
咩牌子書包呀?
[quote]
kitty 寫道:
minnie,
攪到我又心思思 ...
[/quote]

winwin

而家去睇睇,thanks!
winwin323 寫道:
HIN_bb,
妳去自由報料睇下, d公仔書包都幾抵咁wow~
[quote]
HIN_bb 寫道:
咩牌子書包呀?
[quote]
kitty 寫道:
minnie,
攪到我又心思思 ...
[/quote][/quote]

Hin_bb, 剛剛kitty打俾我, Jusco忍風戰隊書包賣69.9呀, 我之後都去睇咗, 但kitty叫我諗吓先或者帶仔來睇吓, 仲未買.

又有洛克人(89.9), 百獸王, 爆旋陀螺2, 係上揭式, 呢個扺D, 但係好似out 咗.

winwin, 都有女仔款呀, 係2樓.

剛剛回來有個癲佬係咁跟住女仔係到大聲閙人, 係Jusco對面, 我 到走到鋪頭, 到而家個心都仲   
winwin, 你要小心D.

好平,特價做到幾時呀
我都想買呀,你估我星期六去買晒未啦?
Minnieluo 寫道:
Hin_bb, 剛剛kitty打俾我, Jusco忍風戰隊書包賣69.9呀, 我之後都去睇咗, 但kitty叫我諗吓先或者帶仔來睇吓, 仲未買.

又有洛克人(89.9), 百獸王, 爆旋陀螺2, 係上揭式, 呢個扺D, 但係好似out 咗.

剛剛回來有個癲佬係咁跟住女仔係到大聲閙人, 我 到走到鋪頭, 到而家個心都仲   

唔知特價到幾時, 我就係擔心我周四帶埋仔去買就賣完了, 總之扺多自由報料個書包, 起碼有得睇個書包嘛.

你今日去係咪仲有呀?
kitty去邊間吉之島呀?
唔知特價到幾時, 我就係擔心我周四帶埋仔去買就賣完了, 總之扺多自由報料個書包, 起碼有得睇個書包嘛.

我唔買書包啦, 而家o個個都未爛

係wow, jusco好似做緊"大割引".

<<有個癲佬係咁跟住女仔係到大聲閙人>>
我o係屋企附近未遇過wow, 形容下個癲佬個樣, 等我防範下
因咩事佢要閙人呢

剛剛回來有個癲佬係咁跟住女仔係到大聲閙人, 係Jusco對面, 我 到走到鋪頭, 到而家個心都仲   

minnie

忍風戰隊書包係點開呀?大唔大個呀?

kitty來咗鰂魚涌呀. 我就係

忍風戰隊書包係普通背包式, kitty個女話上揭式好用D.

HIN_bb 寫道:
minnie

你同kitty一齊行吉之島呀?
ok!上揭式好用D,thanks!
kitty來咗鰂魚涌呀. 我就係

忍風戰隊書包係普通背包式, kitty個女話上揭式好用D.

[quote]
HIN_bb 寫道:
minnie

[/quote]

winwin, 長頭髮癲佬, 似露宿者, 中年, 我唔知佢咩樣, 我都唔敢向後望.

我唔知佢閙咩, 佢好似講褔建話或者潮州話, 我听唔明, 但應該係閙女人.

[quote]

<<有個癲佬係咁跟住女仔係到大聲閙人>>
我o係屋企附近未遇過wow, 形容下個癲佬個樣, 等我防範下
因咩事佢要閙人呢   [quote]

Hin_bb, winiwin :

洛克人(89.9), 百獸王, 爆旋陀螺2(69.9), 係上揭式, 呢個扺D, 但係好似out 咗.

你哋話係唔係, 因為呢 D只有一, 二個.

Hin_bb, 呀, 我同kitty行咗約15分鐘, 係到研究書包.

咁快淨返一,二個!
我都想買呀!
Hin_bb, winiwin :

洛克人(89.9), 百獸王, 爆旋陀螺2(69.9), 係上揭式, 呢個扺D, 但係好似out 咗.

你哋話係唔係, 因為呢 D只有一, 二個.

你覺得會否out咗呀 ? 我就係擔心呢個問題

Thanks~ Minnie,
等我去吉島時小心d先, 不過好好彩, 我住左咁耐都未見過呢位兄台, 亦希望唔好比我見到

<<洛克人(89.9), 百獸王, 爆旋陀螺2>>呢d係咩野公仔黎gar, 我真係唔識ar, 可能我個係女, 所以我唔懂:
winwin, 長頭髮癲佬, 似露宿者, 中年, 我唔知佢咩樣, 我都唔敢向後望.

我唔知佢閙咩, 佢好似講褔建話或者潮州話, 我听唔明, 但應該係閙女人.

少少啦,我見帶仔仔去睇下,佢鍾意就可以

Hin_bb,帶埋佢去, 個荅案實係忍風啦.

winwin, kitty個女喜歡洛克人呀.

HIN_bb 寫道:
少少啦,我見帶仔仔去睇下,佢鍾意就可以
[quote]
[/quote]
‹ 上一主題|下一主題