用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 48
樓主: hoganmama
go

油塘小學家長站-part 48 [複製鏈接]

準備走人啦各位:恭: :喜: :發: :財:

醒目開學勳章

返來喇! 租左 box set 超人力斯, 有成 12隻碟, lee 幾天有排煲

jerryma, 好呀! 當然唔介意啦
原文章由 Jerry豬媽咪 於 08-2-4 16:47 發表
亞仔而家唔like 超人啦, like 叮噹, 所以我屋企有好多以前買落既超人VCD, 問下亞仔仲要唔要, 如果唔要, fun, 你介唔介意攞返去睇??

早晨!

唔知仲有邊個係樹呢?(放哂假)

琴日忙到C,冇時間上來傾,今朝先溫書。

旅行:我冇plan 去旅行,因要用好多$,要儲吓$先諗。
love love: 你真係富婆,諗住係咁2買1兩個LV,買對boots都要千三。
cake:我琴晚焗左個banana cake,OK架!
大出血:琴日又大出血啦!我買左件playlord褸(6xx),同呀女買左1對boots+1對返學鞋(3xx),買左D文具(5x),用左好多$呀!

Good Morning!!!

我仲要返工ar

尋日去左unqlio買多左條skinny jean, 無晒25 size la, last 1條26我買左, 要改, 今晚又要去拎

跟住行左去馬莎, 睇下有無之前睇中個對金色鞋, 哈哈, 仲有我size, 而且sale 添, only $195
原文章由 lky2008 於 08-2-5 08:54 發表
早晨!

唔知仲有邊個係樹呢?(放哂假)

琴日忙到C,冇時間上來傾,今朝先溫書。

旅行:我冇plan 去旅行,因要用好多$,要儲吓$先諗。
love love: 你真係富婆,諗住係咁2買1兩個LV,買對boots都要千三。
cake:我琴晚焗左個banana c ...

Good morning!

BUSY! BUSY! BUSY!

morning!!
我尋日下午走左啦, 因唔係好舒服.

love: 個lv我都係唔買啦, 買左肚臍算了, 唔該晒你!!!
(如果我又改變主意, sms你可以嗎???? )

[ 本文章最後由 come爸嘩 於 08-2-5 10:13 編輯 ]

原文章由 hoganmama 於 08-2-5 09:16 發表
尋日去左unqlio買多左條skinny jean, 無晒25 size la, last 1條26我買左, 要改, 今晚又要去拎

跟住行左去馬莎, 睇下有無之前睇中個對金色鞋, 哈哈, 仲有我size, 而且sale 添, only  ...

hoganma: 你去九龍灣uniquo呀???

原文章由 hoganmama 於 08-2-5 09:16 發表
Good Morning!!!

我仲要返工ar

跟住行左去馬莎, 睇下有無之前睇中個對金色鞋, 哈哈, 仲有我size, 而且sale 添, only  ...

hoganma,

你真係買多條skinny jeans呀?好開心喎,金色鞋,好sexy & elegant呀!Marks D鞋減價好抵。

我琴日係playlord買褸其實買得好唔開心,我琴日著左件羊毛底+厚冷衫+down jacket,入到舖搵到件褸(得番small size),諗住好開心咁問個sales試衫,點知個sales girl望左我1眼,話得番1件,亦冇哂size,再話件褸你可試,不過唔係for 你咁臃腫的人著架!我好慶 ,不過件褸我好鍾意,咪CC地氣去試,都OK丫,同埋我可著D slim cut的衫去襯嘛!最後都買左,不過諗起佢個寸樣,都仲係好唔開心。

原文章由 come爸嘩 於 08-2-5 10:11 發表
morning!!
我尋日下午走左啦, 因唔係好舒服.

love: 個lv我都係唔買啦, 買左肚臍算了, 唔該晒你!!!
(如果我又改變主意, sms你可以嗎???? ) ...

come come:

你冇事嗎?今日北上,小心D呀!預先祝你、
:恭: :喜: :發: :財: 心想事成!

你唔買LV喇?不過諗清楚D先都好的,話哂唔係cheap 野。

ky: 買倒心頭好, 唔駛理d無聊人啦!

原文章由 lky2008 於 08-2-5 10:15 發表

come come:

你冇事嗎?今日北上,小心D呀!預先祝你、
:恭: :喜: :發: :財: 心想事成!

你唔買LV喇?不過諗清楚D先都好的,話哂唔係cheap 野。

我有少少感冒, 食左藥個人好攰.
個lv~~好似同個肚臍差唔多款咁, 又想買~又想唔買

原文章由 come爸嘩 於 08-2-5 10:16 發表
ky: 買倒心頭好, 唔駛理d無聊人啦!

但佢咁‘老實’真係好唔開心架!

ky: biotherm過22/2無左九折啦, 你有野買好去買埋佢啦!:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

原文章由 come爸嘩 於 08-2-5 10:18 發表
ky: biotherm過22/2無左九折啦, 你有野買好去買埋佢啦!:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

多謝報料!乜咁衰呀!

原文章由 come爸嘩 於 08-2-5 10:17 發表

我有少少感冒, 食左藥個人好攰.
個lv~~好似同個肚臍差唔多款咁, 又想買~又想唔買

come come:

咁你小心D喇!上面仲凍D,著多件衫。你今日幾點出發呀?
LV》》諗清楚先囉!橫掂遲D love love可能都去多次。

原文章由 lky2008 於 08-2-5 10:20 發表

come come:

咁你小心D喇!上面仲凍D,著多件衫。你今日幾點出發呀?
LV》》諗清楚先囉!橫掂遲D love love可能都去多次。

我仲有2-3日時間諗諗, love初二先出發:loveliness: :loveliness: :loveliness:

我女女返埋今日,不過都係全日。都唔知點解咁遲放假!

琴日我見佢手冊度左高(但佢竟然話乜度左高咩?發緊夢 ),得130CM咋!希望遲D高D啦,唔好似呀媽咁!
我攞番之前買落的130衫(雞仔牌)俾佢過年當新衫著,點知發覺唔係好fit ,我仲有好多130未開呀(bossini)!要快D著喇,咪就唔啱。:(

我女返埋尋日, 佢地學校尋日係中國文化日, 返去玩, 18/2再正式返學.
ky: 佢英文卷派返, 今次我都幾滿意:loveliness:

我要閃人, 下年見啦!!!:time: :time: :time:

原文章由 come爸嘩 於 08-2-5 10:28 發表
我女返埋尋日, 佢地學校尋日係中國文化日, 返去玩, 18/2再正式返學.
ky: 佢英文卷派返, 今次我都幾滿意:loveliness:

咁咪好囉!今次一定考得好好啦!諗定買乜野獎勵佢。
‹ 上一主題|下一主題