用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 50
樓主: lky2008
go

油塘小學家長站-part 50 [複製鏈接]

表妹話今次joey concert d ticket 只收$12 handleing charge.

come/jerryma, 你地到時check 吓.

咩事?????? 佢又無返????????
原文章由 ccbeauty 於 08-3-10 09:44 發表
if 我今晚換咗個門鎖, 你地覺得我會唔會太過份

我知.

好x煩, e+其實同冇老公都冇分別, one week梗有3-4 days唔係度. 最慘就係我帶住2件冇地方住, 我好想走, 唔想再聽佢講埋d甜言蜜語, 因每次聽完我就心軟, 始終唔可以硬起個心say no.

原文章由 iloveyoub4 於 08-3-10 10:12 發表
cc美人

我既問題不在此啊,你再睇多次,我諗你都唔知警告過佢幾多次了,我係想講換了又如何???好快你又心軟,咁你會更加唔尊重你,你明白我意思ma

...

Agreed x 100
原文章由 iloveyoub4 於 08-3-10 10:12 發表
cc美人

我既問題不在此啊,你再睇多次,我諗你都唔知警告過佢幾多次了,我係想講換了又如何???好快你又心軟,咁你會更加唔尊重你,你明白我意思ma

...

last fri night around 9:30 一個電話到e+ 都冇浦頭
原文章由 hoganmama 於 08-3-10 10:19 發表
咩事?????? 佢又無返????????

醒目開學勳章

開新part啦

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1326548&extra=page%3D1

我仲未温完呢到的書, 你哋傾先.

21唔得, 我去 gold coast hotel 呀~

原文章由 雪文 於 08-3-10 09:43 AM 發表
我又想問 : 如果改3月21日又OK嗎 ??  咁唔使咁趕.  29/2我都OK.

‹ 上一主題|下一主題