用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局蔡繼有學校 校車日日遲到﹐浪費小朋友的時間
go

校車日日遲到﹐浪費小朋友的時間 [複製鏈接]

以為有改善﹐誰知道每日都遲到﹐無言﹗﹗﹗
   0    0    0    0

回復 jilin1960 的帖子

學校的電話是: 2148-2052
http://www.cky.edu.hk/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=16&lang=en

jilin1960 發表於 12-5-18 08:11
將軍澳線     突然間轉了校車﹐沒通知﹐每天比預計時間遲到20分鐘﹐小朋友未坐低就開車﹐速度飛快。天雨路 ...
Is your child currently studying in CKY?  How come you have to ask the school's contact no. in an open forum?  

我的本意不是想問學校的電話﹐是想問學校可以負責校車公司的負責人的電話。表達不清﹐見諒。

校車服務已有改善。

醒目開學勳章

我都係有此煩惱,考慮下年度自己帶返學!

想請問是新校車這樣嗎 ? 因為聽說轉了校車公司。謝

醒目開學勳章

michellebaby 發表於 12-6-6 16:57
想請問是新校車這樣嗎 ? 因為聽說轉了校車公司。謝

我都唔知, 因兒子是小一生.  希望校車公司可改善, 我仍在考慮中, 要唔要自己帶返學.  但一慳可以慳晒兩個仔嘅校車費.  但帶兩個應該好辛苦, 叫姐姐接送我兩公婆又唔放心.

好多學校加車費都加得好利害 >< 苦了我們這些家長... ...
‹ 上一主題|下一主題