用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 番禺會所華仁小學 有冇一年級舊書出讓?
go

有冇一年級舊書出讓? [複製鏈接]

各位好,

小兒不知何故;經常失書,請問各位有冇一年級書出讓?
請email 聯絡我!多謝!
[email protected]

另外有小小事想分亨一下:
小兒剛入讀一年B班, 開學以來都坐保母車,但車上的哥哥經常整蠱
仔仔,教佢唱英文粗口歌(因為仔仔從來不知甚是粗口),當佢唱給我聽時,我嚇到呆! 早幾日仲收埋佢個食物袋,令到佢小息無水飲,無食, 放學後仲給我教訓一餐,到七幾,司機叔叔打電話給我,話係小朋友收起,而家先番出來交給他,我當時好嬲,因為我根本無唸過哥哥會整蠱佢! 所以我訣定座大車。仔仔又經常唔見書,我都唔知做好?
   0    0    0    0
:-D :-D :-Dambrosemama

你要什麼書, 看我幫不幫到你? 我的兒子現在讀小三, 有d大哥哥真是很壞, 所以要有時跟校車和回他學校, 看看他日常校內情況, 及他平時多和那些人玩.

Dear coolhk03,
多謝你的回覆, 因為仔仔上堂要用書, 我已購買新書,希望佢唔再失書啦! 開學以來已唔見四本書和作業,仔仔好驚,因為的書消失得無影無,令佢壓力好大,經常咬;例如膠盒;水壺;指甲;名牌! 佢驚唔見會比我鬧同欠交功課! 所以我唔敢鬧佢啦!
乜可以跟校車返學校?

原文章由 coolhk03 於 07-10-3 15:04 硐表
你要什麼書, 看我幫不幫到你? 我的兒子現在讀小三, 有d大哥哥真是很壞, 所以要有時跟校車和回他學校, 看看他日常校內情況, 及他平時多和那些人玩.
:-D :-D :-Dambrosemama
‹ 上一主題|下一主題