用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 EC 08小一及小二合家歡聯誼BBQ
樓主: bbdou
go

EC 08小一及小二合家歡聯誼BBQ [複製鏈接]

bbdou,
真係有好多美食喎! 辛苦曬你啊!你真係好細心吖!連清熱飲品都預備埋,勁吖! 我到時係搭車來,如你唔介意,我都可以幫手架其實我都有小小驚狗,不過狗仔會冇咁驚,反而亞仔吾驚狗!我都好期待16號見到你哋個個媽咪同小朋友啊!:)

我會渣車來
可以幫手拎飲品架

唔遲唔遲,加左你個名啦!

原文章由 corliss_yu 於 08-8-1 20:32 發表
我現在先報名,會唔會遲咗 D 呢???

報名如下:
星期六
bbdou - 3大1小
midcochow - 6大5小
w+w - 1大1小
Perrynmom - 2大2小
Dennisk - 2大2小 (黃昏至得)
freddielau - 2大1小 (黃昏至得)
KAKAMUM - 2大1小
MomoDady  ...

唔駛乜點樣安排啦,村屋附近周圍都泊得車。你可唔可以幫手帶飲品或者櫈?

原文章由 Dennisk 於 08-7-30 11:34 發表

Bbdou

我會揸車來,是否要安排一下呢?

Dennis

唔該晒,等過多幾日我姑奶走左,會再通知你幫手帶乜野過來!

原文章由 bignose 於 08-7-31 12:46 發表
我會渣車來
可以幫手拎飲品架

原文章由 bbdou 於 08-8-4 11:41 發表
唔該晒,等過多幾日我姑奶走左,會再通知你幫手帶乜野過來!

我果部是細車仔,如要幫手可PM我。

今個星期六就係啦:

報名如下:
bbdou - 31
midcochow - 6
w+w - 1
Perrynmom - 2
Dennisk - 2
2 (黃昏至得)
freddielau - 2
1 (黃昏至得)
KAKAMUM - 1
1(由2大改為1大, 因kaka daddy 要加班工作)
MomoDady - 11
Debbie - 1
萬樂珠 - 21( SORRY 有事,唯有下次再玩)
bignose - 2
kongsou 2
1 (四點後ok)

新報名 :
corliss - 1大2小 (黃昏至到)

大家好! 還有5日就見面了.  我是Debbie's mummy.  我們約6:00pm 前到.  幫我報名的 mummy 已 e-mail 活動地點及電話給我.  希望到時我可順利找到目的地.  

See you all!

我都好想參加和認識各位.  可惜星期六有活動不能來.  希望下次有機會.

Enjoy your party!

bbdou

我有更改呀, 由6個大人改為現只有5大人. 小朋友不變.

midcochow - 5大5小
w+w - 1大1小
MomoDady - 1大1小
Debbie - 1大1小
萬樂珠 - 2大1小( SORRY 有事,唯有下次再玩)
bignose - 2大1小
kongsou 2大1小 (四點後ok)

新報名 :

原文章由 midcochow 於 08-8-12 03:44 PM 發表
bbdou

我有更改呀, 由6個大人改為現只有5大人. 小朋友不變.

w+w - 1大1小
KAKAMUM - 2大1小 ...

midco,

係吾係包埋yuki/Annie ???

原文章由 freddielau 於 08-8-12 18:15 發表

midco,

Freddie,

仲有我同我的朋友呀, 佢個女都是今年P.1!等我介紹比Hayden認識ah!

不過我老公唔去,佢唔鍾意BBQ wor!

各位唔好意思,呢幾日都比較忙,今日又發生左少少意外,而家至可以上來。

星期六就見面啦,好興奮。先確定出席人數如下(總共39人):

Debbie - 1大1小
bignose - 2大1小
kongsou 2大1小 (四點後ok)

請渣車來的幫手帶以下冰凍飲品:
Dennisk  - 2公升裝可樂 X 2
bignose - 2公升裝雪碧或七喜 X 2 & 2公升裝cream soda X 1

至於坐的櫈,我仲有D搬屋用的紙箱未叫搬屋公司收回,可以舖係地下坐,只要唔落雨就得啦!

你老公唔鍾意食定唔鍾意燒呀,如果唔鍾意食我就幫佢唔到,不過如果佢只係唔鍾意燒,就完全冇問題呀,因為唔駛自己义住來燒,擺上鐵絲網,得閒反下佢就得啦!

原文章由 Emailfamily 於 08-8-12 22:27 發表

Freddie,

仲有我同我的朋友呀, 佢個女都是今年P.1!等我介紹比Hayden認識ah!

不過我老公唔去,佢唔鍾意BBQ wor!

你估o岩左一半, 係annie(兩個) & peony (兩個) & peony 個friend (兩個) 再加埋我哋4個, 剛好5大5小.

原文章由 freddielau 於 08-8-12 18:15 發表

midco,

原文章由 bbdou 於 08-8-12 23:41 發表
你老公唔鍾意食定唔鍾意燒呀,如果唔鍾意食我就幫佢唔到,不過如果佢只係唔鍾意燒,就完全冇問題呀,因為唔駛自己义住來燒,擺上鐵絲網,得閒反下佢就得啦!

...

佢係兩樣都唔鍾意!  不過我就勁鍾意, 請問有無棉花糖? "賣飛佛", 無我可以買!

原文章由 Emailfamily 於 08-8-12 10:27 PM 發表

Freddie,

IC! good to hear that....

原文章由 bbdou 於 08-8-12 11:38 PM 發表
各位唔好意思,呢幾日都比較忙,今日又發生左少少意外,而家至可以上來。

星期六就見面啦,好興奮。先確定出席人數如下(總共39人):

fredd ...

Wa! 36 ppl....great

bbdou

I will bring at least 12 chairs with 2 big bottle of drinks (Coke/Coke Light/Zero).

Dennis

[ 本文章最後由 Dennisk 於 08-8-13 15:02 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題