用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) ...
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) [複製鏈接]

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

好...難得今日咁熱鬧....唔好比佢停...大家繼續傾   

舊版在此
2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集五)

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

[size=xx-large]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

乖....親愛的...你係第一個到呀~~~

heiheikeikei 寫道:

緊係要追隨住我的親愛嘛~~~~ [/quote] [quote]
Huisys 寫道:

hs,

我也來報到先生!   

親愛的...

你滿唔滿意套c忙習作個結局???

緊係要追隨住我的親愛嘛~~~~ [quote]
Huisys 寫道:
[/quote]

唉唷....MJ.....今日真係好日呀.............連個魔咒都解除埋呀~~~~  

MyJade 寫道:
hs,

我也來報到先生!   

哇, 好high 呀, 好似元旦倒數, 由2006去到2007, 不屑1秒間....我已經由另一個時空嚟到啦![size=x-large]我到!
緊係要追隨住我的親愛嘛~~~~ [quote]
Huisys 寫道:
[/quote]

hs,

咒語又黎啦, 因我又要準備出去接仔啦!     

報到!

親愛的...
唔滿意 :evil: !!!
但出緊第二緝!(但未完)
我都未睇套戲添呀.....
Huisys 寫道:
親愛的...

你滿唔滿意套c忙習作個結局???

[size=xx-large]到到到 )))))

冇問題,包係我身上      不過昨日觀課,我地呀仔果組.......完全.......發揮唔到團隊精神  
-------------------------------------------------
Huisys 寫道:
9s,

感激..感激.....聽日都有勞你喇...............  
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

9s,

係呀..........我都有聽呀仔講過呀
呀仔重同我講你噚日同佢好好傾喎~~~
佢係咪重話佢日日彈琴彈到發脾氣呀??不過我覺得有d怪...因為其實佢有時係會鬧少少情緒...但都未算發脾氣

hhkk,

好呀!冇問題,就咁啦!   

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

9s,
係呀...好唔好咁....
我因為唔確定可以明天收早去到學校
我先將套"C忙不記"包好,再用個黃色不織布袋袋好,
明天叫T仔交比L仔,好唔好?引文:
--------------------------------------------------------------------------------
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

9s,
copy that!
nice1314 寫道:
hhkk,

好呀!冇問題,就咁啦!

[quote]
9s,
係呀...好唔好咁....
我因為唔確定可以明天收早去到學校
我先將套"C忙不記"包好,再用個黃色不織布袋袋好,
明天叫T仔交比L仔,好唔好?[quote]

Dear all~ 我要閃開陣....今晚網上見

我都係

不過唔方便

hs,

係呀!佢差不多成堂掛住同我傾偈....佢重話日日彈琴彈到發脾氣呀 不過Daddy and Mami好碭佢, 我見畫左幅畫比你地[quote]
Huisys 寫道:
9s,

係呀..........我都有聽呀仔講過呀
呀仔重同我講你噚日同佢好好傾喎~~~
佢係咪重話佢日日彈琴彈到發脾氣呀??不過我覺得有d怪...因為其實佢有時係會鬧少少情緒...但都未算發脾氣

我都收工喇...今晚再傾(如果冇

kc,

6/2 暫定o.k. 不過看到時是full or part-time或 request off duty 得唔得先.

kc, 9s,

我明天都去看, 但仔是跆拳道, ra 仔都係 wor, ra, 你去嗎?
‹ 上一主題|下一主題