用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ...
樓主: Leiyuemun
go

基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ... [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ...

嘩~ 好靚呀   

多謝kitty , 又一個感動   
kitty 寫道:

[size=large]祝生日快樂 !快高長大 !身體健康 !

winwin

早晨呀,今日你唔係去檢查咩?你有返工呀?

多謝~HIN_bb

又又一個感動
多謝大家對我個女gei祝福   

今日求其食, 聽晚先食餐勁, 因為聽日下午要去醫院check血糖, 今日要小心飲食
HIN_bb 寫道:
winwin

祝你囡囡今日生日快樂!身體健康!越大越靚!聰明伶俐!
聽爸爸媽媽話!
今日同囡囡去邊到食野慶祝呀,玩得開心d啦!

係ar, 晏d先去, 私家開10:00, 而家o係屋企坐多陣先去
HIN_bb 寫道:
winwin

個班長是女仔黎架..
學校冇分班架..是求其分,不是平均分 !
班主任打左來啦..佢話一陣小息了解下先喎 !
我家有對雙子公主

oic!check血糖,係咪要抽血呀?
winwin323 寫道:
多謝~HIN_bb

又又一個感動
多謝大家對我個女gei祝福   

今日求其食, 聽晚先食餐勁, 因為聽日下午要去醫院check血糖, 今日要小心飲食 [quote]
HIN_bb 寫道:
winwin

祝你囡囡今日生日快樂!身體健康!越大越靚!聰明伶俐!
聽爸爸媽媽話!
今日同囡囡去邊到食野慶祝呀,玩得開心d啦!
[/quote]

今日又可以同bb見面
係ar, 晏d先去, 私家開10:00, 而家o係屋企坐多陣先去 [quote]
HIN_bb 寫道:
winwin

[/quote]

kitty,
下次再有呢d情況, 叫妳囡囡同班主任講, 唔好比個女同學咁放肆.
真係好離譜, 佢為咩咁做呢? 仲係班長
kitty 寫道:
hin_bb,
早晨  

尋日我女在學校發生了一件事,令佢好唔開心 !!

我女尋日上堂時佢是組長負責收工作紙,咁佢如常咁收,收到一個同學時,這同學(班長)把她的工作紙掉在地上,咁我女諗住收另一個女同學的工作紙啦,點知這個班長竟然叫果個同學(當住我女面前叫佢掉在地上 )又掉在地上,咁這同學又照做,(不過可能佢都知自己唔岩,就自己執返,咁我女就在地上執返佢(班長)的工作紙 ,這同學的行為令我女好不開心,回家返來同我講  
講真,呢件事我都幾 身為班長可以咁唔專重同學,仲要掉時木無表情,好似應份幫你執咁  
再講,我女好多時都好就得同學,樣樣都算數,冇所謂,但今次真係好唔開心 ,感覺不被專重 !
上次佢在學校唔見了枝原子筆 (是老師送的禮物,玉桂狗)都算,(我懷疑被人拿了)只怪自己不小心 ,冇好好看管自己的東西 !

你地會點做 ?我今次真係好 從未試過咁嬲  

係呀,同個班長傾下點介佢咁做
kitty 寫道:
個班長是女仔黎架..
學校冇分班架..是求其分,不是平均分 !
班主任打左來啦..佢話一陣小息了解下先喎 !

我都唔知點解重左咁多, 可能食得太勁

kitty~ 我地咁多個之, 好似得妳係最正常, 20-30磅係最理想增長磅數, 但係我做唔到

HIN_bb~妳都唔合格
HIN_bb 寫道:
我果時都重左4X幾磅
[quote]
kitty 寫道:
smalle, winwin ,大小,
點解你地陀bb可以重左咁多  

我陀幾個時都是重 30磅度,最細個女只重 20磅 (仲要由6個月開始冇咩點重,有次重輕左之前的一次)
醫生仲問我係咪冇胃口..但又唔係喎(只係湊大女辛苦,大女果時一歲度)
後來細女出世都有7磅 !
[/quote]

係呀!果時重比醫生話,叫我唔好食咁多
[quote]

kitty~ 我地咁多個之, 好似得妳係最正常, 20-30磅係最理想增長磅數, 但係我做唔到

HIN_bb~妳都唔合格 [quote]
HIN_bb 寫道:
我果時都重左4X幾磅

HIN_bb~ 唔洗gar, 係拮手指, 好似糖尿病d病人咁check就得.
不過拮手指仲痛過抽血, 十指痛歸心
HIN_bb 寫道:

kitty,winwin,hin_bb:
morning ar~~   

winwin:
乜今日係你囡囡生日呀??
我祝你囡囡,身體健康,快高長大,聽教聽話.....
冇咩野送比你囡囡,就唱首生日歌比佢啦!
happy birthday to you,
happy birthday to winwin 果囡囡,
happy birthday to you!!!

winwin:
一定要pass呀....如果唔係就冇啖好食架la~~~[quote]

各位你地得閒click oscar photos睇下我妹妹個仔仔d相呀

大小不梁

早晨呀
大小不梁 寫道:
kitty,winwin,hin_bb:
morning ar~~   

winwin:
乜今日係你囡囡生日呀??
我祝你囡囡,身體健康,快高長大,聽教聽話.....
冇咩野送比你囡囡,就唱首生日歌比佢啦!
happy birthday to winwin 果囡囡,
happy birthday to you!!!

Good morning!  

Say Happy Birthday to winwin girl again sin!  

I also 正常, 增長 20 - 30 lbs  :  :  :   

聽見都 ,一定好痛啦!
係咪次次要check呀?
HIN_bb~ 唔洗gar, 係拮手指, 好似糖尿病d病人咁check就得.
不過拮手指仲痛過抽血, 十指痛歸心 [quote]
HIN_bb 寫道:
[/quote]

早晨呀!
yuetmama 寫道:
Good morning!

[quote]

I also 正常, 增長 20 - 30 lbs  :  :  : [/quote]

hin_bb:
嘩~~bb對眼仔好大呀...好靚呀!!
HIN_bb 寫道:
各位你地得閒click oscar photos睇下我妹妹個仔仔d相呀
‹ 上一主題|下一主題