用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站 - part 29
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站 - part 29 [複製鏈接]

我未問過! 事源係5月中我媽係7-11訂左個點點串盒仔$19.9-, 當時因為未有貨, 一定要6月中先有, 咁仲留埋個電話比佢地, 但一個月之後(7-11一直都無打電話黎), 我媽發覺張收據唔見左, 咁就去7-11度問返, 佢地話: "咁要問返上頭囉" 仲有即時試打我媽留比佢地個手提, 又話遲D覆, 要比晒有收據的客而又淨返先有貨先, 但又一個月過去啦, 間中又落過去問2,3次, 次次都話唔知幾時比倒個盒仔你, 我覺得佢地係有心唔比你囉!   

原文章由 hermanpapa 於 07-7-16 16:42 發表
1083 helpful????

醒目開學勳章

發生咩事

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 16:41 發表
想問下你地有無人知道"詢問"/"投訴"  7-11個電話????

咁你地星期五覆我買唔買啦!

原文章由 雪文 於 07-7-16 16:45 發表
佢話等于約 48元港幣, 但係priceco先賣 $11.-

YW話返屋企睇吓份量先, 佢仲未吃完. 都可以影返張相俾你睇.

What is點點串?

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 16:48 發表
我未問過! 事源係5月中我媽係7-11訂左個盒仔$19.9-, 當時因為未有貨, 一定要6月中先有, 咁仲留埋個電話比佢地, 但一個月之後(7-11一直都無打電話黎), 我媽發覺張收據唔見左, 咁就去7-11度問返, 佢地話: " ...

一粒粒有顏色的"珠仔", 可能串埋一齊的.

原文章由 hermanpapa 於 07-7-16 16:51 發表
What is點點串?

Any function? Just for decorating.
原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 16:53 發表
一粒粒有顏色的"珠仔", 可能串埋一齊的.

又係D"呃"小朋友玩意, MELODY公仔, 我女想同黎串埋一條.

原文章由 hermanpapa 於 07-7-16 16:54 發表
Any function? Just for decorating.

I redeem the toys from MacDonald today. It is useless too.
原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 16:56 發表
又係D"呃"小朋友玩意, MELODY公仔, 我女想同黎串埋一條.

醒目開學勳章

你仲有成個月先去Thailand,咁快要知了咩

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 16:49 發表
咁你地星期五覆我買唔買啦!

真係無用架, 不過D點點係唔駛$, 你係7-11買東西滿20元, 就送一包, 一包內有2粒. (個盒仔就要19.90囉)
原文章由 hermanpapa 於 07-7-16 16:58 發表
I redeem the toys from MacDonald today. It is useless too.

醒目開學勳章

唔係呀, 幾好玩.  (對我哋呢D無NDS的人來講)
你換咗那種, blue好玩D.

原文章由 hermanpapa 於 07-7-16 16:58 發表

早D知道唔好咩????? MARK底佢麻!!!: :

原文章由 雪文 於 07-7-16 17:01 發表
你仲有成個月先去Thailand,咁快要知了咩

醒目開學勳章

Jerry媽, 你屋企部gameboy仲有無玩加 ?  無玩, 借我仔玩吓得唔得 ?

醒目開學勳章

好悶呀, 老細走咗, 等放工.

仲有20分鐘咋! 快啦!

原文章由 雪文 於 07-7-16 17:05 發表

你就好啦, 我今日又考試, 唔記得左, 又比人哦, 好彩下午佢再考, 呢次識答咋
原文章由 雪文 於 07-7-16 17:05 發表

咁你上BK真係要小心D啦....:-|

原文章由 hoganmama 於 07-7-16 17:12 發表
你就好啦, 我今日又考試, 唔記得左, 又比人哦, 好彩下午佢再考, 呢次識答咋

醒目開學勳章

剛剛我部腦出咗error, 出咗幾百個屏幕彈出來, 我即刻強制開機, 希望無事掛

ar, 佢呢有時又無咩野gar wor, 譬如我做得好, or答到佢問題, 佢又會當面讚下我gor wor, 好似頭先咁, 3e-mail, 水蛇春咁長, 我比佢仲講一次比佢聽, 裡面有咩point ar, 佢知我有心睇過, 佢又ok wor

我部機都有架試過, 有D係咸網黎架!!!

原文章由 雪文 於 07-7-16 17:16 發表
剛剛我部腦出咗error, 出咗幾百個屏幕彈出來, 我即刻強制開機, 希望無事掛
‹ 上一主題|下一主題