用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第14回>

[quote]
LongLong_ma 寫道:
有排都未到妳最後.....仲有CHUNMA,KIUMA,IRIS~~都未報到    [quote]

[size=medium]good morning...   

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第14^>

[quote]
有排都未到妳最後.....仲有CHUNMA,KIUMA,IRIS~~都未報到    [quote]
情情媽咪 寫道:
今次好似我最後....   

sorry ar  longma,

我哋果日冇即刻散ar, 行到近出口時突然90度轉咗行去個台前果邊睇咗一陣, 你可能當時跟唔切所以就同我哋失散咗lu      我當時都差點跟唔住想轉出去ka, 後尾好彩俾我見到佢哋, 於是一直逆流而上, 因為kaka 當時係跟住yauma 行kei, 我唯有一直C跟, 都趕唔切睇吓你哋跟唔跟得切tim

我哋就係因為怕一散場多人等車, 所以上咗平台逗留咗一陣先行番出去搭車,  我哋去到車站都差不多1點lu, 我&chunma好快都有車黎又有位坐, kaka & chunchun 上到車仲喺度傾計冇瞓著, 架車仲返到屋企留下tim , 所以下次都係等多陣先走la

除夕夜真係盡興.....仲可以去倒數....又熱鬧又興奮....真開心              不過,走時...轉轉頭就唔左妳地....妳地係咪都即閃喇   
朗文上到巴士已經體力不支....想瞓.....但全車迫暴....迫到只可企係門口.....一路係咁"中"眼瞓....睇見就可憐       

做咩又咁kei 樣ar kima      

kikimom 寫道:
[size=medium]good morning...   

帶完kiki返學之後再瞓.岩岩瞓醒.好似仲未夠候甘..     

哦~~~原來妳地轉左彎.....咁又唔駛SORRY.....只是我跟唔切....執左輸   .....我係路口等左一陣....打俾YAUMA又無人聽.....連車站都見唔到踪影.....仲以為妳地閃得咁快添....
唔怪得妳要成3點先有得瞓啦

[quote]
加加媽咪 寫道:
sorry ar  longma,

我哋果日冇即刻散ar, 行到近出口時突然90度轉咗行去個台前果邊睇咗一陣, 你可能當時跟唔切所以就同我哋失散咗lu      我當時都差點跟唔住想轉出去ka, 後尾好彩俾我見到佢哋, 於是一直逆流而上, 因為kaka 當時係跟住yauma 行kei, 我唯有一直C跟, 都趕唔切睇吓你哋跟唔跟得切tim

我哋就係因為怕一散場多人等車, 所以上咗平台逗留咗一陣先行番出去搭車,  我哋去到車站都差不多1點lu, 我&chunma好快都有車黎又有位坐, kaka & chunchun 上到車仲喺度傾計冇瞓著, 架車仲返到屋企留下tim , 所以下次都係等多陣先走la

ah 我又比bk 彈左出去.....   

你呢排咁操勞, 加上天氣涼涼地, 梗係瞓極都未夠候la    

kikimom 寫道:

傻la,我哋又點會咁早走ar      
咁係我自己搞到咁晏jet    

[quote]
哦~~~原來妳地轉左彎.....咁又唔駛SORRY.....只是我跟唔切....執左輸   .....我係路口等左一陣....打俾YAUMA又無人聽.....連車站都見唔到踪影.....仲以為妳地閃得咁快添....
唔怪得妳要成3點先有得瞓啦

咁衰                 

情情媽咪 寫道:

chingma

你仲乜成日都俾bk 彈ka..緊係你少上黎..見你唔係諒客啦..   
情情媽咪 寫道:

果然分析得有道理ar           [quote]
kikimom 寫道:
chingma

你仲乜成日都俾bk 彈ka..緊係你少上黎..見你唔係諒客啦..   

係ar...今早我都吾願起身返工ar..尋晚仲睇埋903頒獎禮至訓...所以今早好   
加加媽咪 寫道:
你呢排咁操勞, 加上天氣涼涼地, 梗係瞓極都未夠候la    

[quote]
kikimom 寫道:
[/quote]

係ar...我講吾好意思至真ar... ...我係返到屋企至知你call 過我...但我見都甘晏...所以無call 你...

p.s.出年我地不如用條繩縛住大家...包無走失ar
     [quote]

tszyau2000 寫道:
係ar...我講吾好意思至真ar... ...我係返到屋企至知你call 過我...但我見都甘晏...所以無call 你...

p.s.出年我地不如用條繩縛住大家...包無走失ar
     [quote]

KIMA ~~    

O..OH...lai 遲一步tim...kima 又走左la  

我係樹...未走..仲以為你off tim
‹ 上一主題|下一主題