用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ...
樓主: Leiyuemun
go

基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ... [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ...

winwin,
你個人咁風趣..你難忍同女女咁咪成日比你引到笑架 ?
我要向你學下野先得 ∼
我女就成日引我笑,話笑得多長命d喎 !
佢話我成日木口木面唔好 !
我家有對雙子公主

係呀,開心d,就會長命d
kitty 寫道:
winwin,
我要向你學下野先得 ∼

kitty,
妳已結左婚, 係人家女人, 唔好諗埋呢d野啦, 唔得gar
o個陣有緣冇份, 而家都係, 永遠都係.............
hin_bb,
佢----是我差d同佢結婚的人..大家有緣冇份 !

yuetma~ 妳失蹤左好耐lor 喎

竟然知道呢個新架步, 果然係bk監察員 , le hai

winwin323 寫道:
kitty,
妳已結左婚, 係人家女人, 唔好諗埋呢d野啦, 唔得gar
o個陣有緣冇份, 而家都係, 永遠都係.............
[quote]
hin_bb,
佢----是我差d同佢結婚的人..大家有緣冇份 !
[/quote]

Add one more: [size=medium]係人家 mummy   

If you just focus on your family (kids + your husband), you will feel much better gar lar  :wink: Take a chance to talk with your husband & express your feeling, try try lar  :  :  : The 女人 in a family may not be the master but sure is the spirit of it, so is very important gar  

no la~kitty

我o係屋企只會 我隻女 :evil:
而我隻女只會攪 我, 唔會引我笑 :evil:

係lor, 妳女講得啱喎"話笑得多長命d喎"
妳仲要抱孫gar, 長命d好d

呢度得妳有機會五代同堂tim ar   
kitty 寫道:
winwin,
我要向你學下野先得 ∼

神出鬼沒的yuetma

係啦~ 當妳亂諗野時, 將妳對眼睛移向妳d寶貝&honey, 雖然係悶d, 但係你地gei一切係無可取代gar

yuetma講得啱~ 女人o係屋企裏面係好..好..好..重要gar

winwin,
點會得我有機會五代同堂呀?
你地都得架 !

yuetmama,winwin,
係呀..我知道我個角式架 la..
我女女最重要,我就係唔想親手破壞!
我就係一d 定力比較差的人,成日好易受外間引誘..
我家有對雙子公主

[size=medium]各位靚太早晨

嘩~~~我頭先去左執屋,洗衫,浪衫,吸塵,掘拖地......e+好好好...好好...熱呀~~~~

大小,
今日天氣報告話: 最高25度呀!!!

唔知仲凍唔凍呢??? :cry:

yw~~
morning ar~~~   

yw:
係啦....c火啦....最高先至係25度,我就已經熱到咁.....咁到35度,我就一定會溶~~~ :  :
好似會呀......度數會低少少.....
yw 寫道:
大小,

收音機話過兩日又涷返呀,大家小心身體呀!
大小不梁 寫道:
yw:
係啦....c火啦....最高先至係25度,我就已經熱到咁.....咁到35度,我就一定會溶~~~ :  :
好似會呀......度數會低少少.....[quote]
yw 寫道:
大小,

[/quote]

我又要閃人lu~~~~要去百佳入返d貨先.....屋企變左(百冇)呀~~~下午再傾~~~   

yw

早晨呀!
yw 寫道:
[size=medium]各位靚太早晨

bye bye
大小不梁 寫道:
我又要閃人lu~~~~要去百佳入返d貨先.....屋企變左(百冇)呀~~~下午再傾~~~   

呢d天氣又濕又焗
大小不梁 寫道:
嘩~~~我頭先去左執屋,洗衫,浪衫,吸塵,掘拖地......e+好好好...好好...熱呀~~~~

[quote]
HIN_bb 寫道:
收音機話過兩日又涷返呀,大家小心身體呀!
[quote]

今年d天氣真係好反覆, 熱下凍下,

大小,
你真係好勤力呀 
我好似冇咩家務做咁..尋晚又拖左地 la..
衫又未夠一機要洗..
屋企又有貨唔洗唔入 la..

你而家去百街入貨仲趕得切煮飯咩 ?
天水圍35度好似仲熱過市區 ..

yw,
早晨 ∼

hin_bb,
乜又涷返呀?幾時呀?
我家有對雙子公主
‹ 上一主題|下一主題