用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站 part.17
樓主: HIN_bb
go

油塘小學家長站 part.17 [複製鏈接]

Re: 油塘小學家長站 part.17

係呀,我而家夜晚先上得來,以後開新part交由minnie代替我  
唔該你啦,minnie   
我今晚開埋呢一次,睇下你地明天邊個第一
龍舌蘭 寫道:
HIN_bb 今晚會上黎    [quote]
雪文 寫道:
不如今晚開好嗎 ?  睇吓明早那個最早返工
[/quote]

minnie

你開大家梗係會入來一齊繼續傾啦   
雪文 寫道:
睇吓有無人反對先啦,我叫咗Hin_bb交代一聲加.

[quote]
龍舌蘭 寫道:
妳pm我先 ,等我第一個, 好冇 ?      [quote]
雪文 寫道:
Hin_bb將個重任交俾我來開新 part.

我想問吓, 我開有無人入來加       
[/quote][/quote]

yuetmama 寫道:
Calling ~ Calling ~ [size=x-large]ICAC over ~ over ~

[quote]
龍舌蘭 寫道:
妳pm我先 ,等我第一個, 好冇 ?      [quote]
雪文 寫道:
Hin_bb將個重任交俾我來開新 part.

我想問吓, 我開有無人入來加       
[/quote] [/quote]

咁好呀,唔收你錢   
雪文 寫道:
好奇怪, HSBC autopay扣咗我錢找卡數, 又俾返錢我   

yuetma, 佢係payment -thank you , and then payment  reversal又俾返錢, 點解呀 ?

等于無找到, 但仲係欠數.

我都係唔出聲,  等下個月再清, 睇佢statement點出.   

各位開新part啦,入去報到啦   
‹ 上一主題|下一主題