用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

9s,
要抽喎, 報左都唔係一定有得去 :-|
阿仔

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

hhkk,
T仔話係校車唔見左隻CD, 不過你唔好 佢喎

kec,
我係公司整...唔覺大同耐(閃得好快)...
我返到屋企睇番先知咁"大“....

....你同呀伯母慢慢食喇...
Cassey 寫道:

........我用左99分99秒99下載幅圖..........   

我阿仔
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

mp,
我鬧完喇
佢係成袋漏咗係校車(未唔見)

零食 + 隻CD + 套 "c 忙筆記" = 一袋
(好彩我係個袋面寫左佢個大名同班號)
cheungmp 寫道:
hhkk,
T仔話係校車唔見左隻CD, 不過你唔好 佢喎

唔緊要啦!大把機會。 : [quote]
Cassey 寫道:
9s,

我好想參加! 不過又係"度"緊時間! 我今日砌唔切d時間, 返唔到學校睇囡! 佢唔知, 不過我自己有d失望啫!

Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

hhkk,

妳.返.左.屋.企????????

妳.又.用.遁.地.呢.招?????

咁妳有返學校呵????  妳就好啦! 羨慕c人!

[quote]
heiheikeikei 寫道:
kec,

我返到屋企睇番先知咁"大“....

leona,
我今日抄錯左條link, 應該係下面:
快打高手 click here

9s,
我驚要抽簽.大家唔能夠一齊
我唔join !  
nice1314 寫道:
請問咁多位Mami會唔會參加28/1 KTS 果個「春日BBQ」呀    我仲諗緊

KEC,
返學校!?? 返妳個"大"頭 就有
我走唔到     
我只不過係 "準時收工" !
Cassey 寫道:
hhkk,

妳.返.左.屋.企????????

妳.又.用.遁.地.呢.招?????

咁妳有返學校呵????  妳就好啦! 羨慕c人!

咁又係,1-6年級得果個300名額,

ai ! 真係對唔住T仔啦!為左幫我搞到比呀媽     
   [quote]
9s,
我驚要抽簽.大家唔能夠一齊
我唔join !   [quote]

hhkk,
噢~~~
我同你講過, 架校車送完d細路返學之後係會上大陸, 所以袋野可能~~~~~凍過水 :-|
套 "c 忙筆記"我都想睇     
[quote]
mp,
我鬧完喇
佢係成袋漏

mp,
係道!!!成袋拎返屋企lor !
(佢哋嗰㗎好似無大陸牌woo   )
cheungmp 寫道:
hhkk,
噢~~~
我同你講過, 架校車送完d細路返學之後係會上大陸, 所以袋野可能~~~~~凍過水 :-|
套 "c 忙筆記"我都想睇     

9s,

關乜事呢! 佢聖誕前留咗件風摟係學校,佢都係今日先拎返屋企咋!

但, 我都做足晒預防操施
1) 套書係 " 袋中袋中袋"
2) 外袋有名有班有座號
3) 我特登將今日零食放埋一齊,等佢緊將D
結果!無用! (拔, 起碼無唔見!!!)

......ai ! 真係對唔住T仔啦!為左幫我搞到比呀媽     

hhkk,

嗚~ ~ ~ 嗚 ~ ~ ~
我依定先響公司走呀......
嗚~ ~ ~ 嗚 ~ ~ ~嗚~ ~ ~ 嗚 ~ ~ ~!
點計, 妳都係爽過我呀!!
[quote]
KEC,

我走唔到     
我只不過係 "準時收工" !

我都做足晒預防操施 >>>>>>>>>果然完全了解你個仔    不過男仔係粗心D,我成日問呀仔大過我老左會唔會漏左我係街架………. [quote]
9s,

關乜事呢! 佢聖誕前留咗件風摟係學校,佢都係今日先拎返屋企咋!

但, 我都做足晒預防操施
1) 套書係 " 袋中袋中袋"
2) 外袋有名有班有座號
3) 我特登將今日零食放埋一齊,等佢緊將D
結果!無用! (拔, 起碼無唔見!!!)

[size=x-large]Dear 1F班 Mami ))))

G.S  家課 : Prepare Ch 8 係要做D乜架 ???

e??? 係喎.....呢個我未試過問!!!
我下次試下問先~
我都做足晒預防操施 >>>>>>>>>果然完全了解你個仔    不過男仔係粗心D,我成日問呀仔大過我老左會唔會漏左我係街架……….

kec,
咁.........我真係爽過妳好多
(因為我老細唔遲走,佢likey準時走,但係屋企勁check mail )
Cassey 寫道:
hhkk,

嗚~ ~ ~ 嗚 ~ ~ ~
我依定先響公司走呀......
嗚~ ~ ~ 嗚 ~ ~ ~嗚~ ~ ~ 嗚 ~ ~ ~!
點計, 妳都係爽過我呀!!

9s,

我就啱啱幫妳拎左我個頭去問阿T仔
me : G.S.要做乜?
佢答我: 阿 Miss Hui 話叫我地返去Prepare Chapter 8 囉
me : 咁prepare D 乜野呀
佢答我:  咪Chapter 8 囉
me : 咁乜夜叫做prepare
佢答我:  咪係預備囉
me : 唔該晒!

9s, 咁嘅情況,妳仲想我"問乜"呢
[size=x-large]Dear 1F班 Mami ))))

G.S  家課 : Prepare Ch 8 係要做D乜架 ???
‹ 上一主題|下一主題