用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ...
樓主: Leiyuemun
go

基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ... [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘) ... 家長嘉獎站 ...

小朋友減肥真係好慘
又唔可以食咁多!
winwin323 寫道:
佢個磅數係算重, 好在佢生得高, 要減肥個同學仔, 同阿女一樣高, 不過重過阿女.[quote]
HIN_bb 寫道:

你囡囡有無過重呀?
[/quote]

winwin

bye bye
小心d呀,今日個地好濕呀!
大小不梁,
我隻女今日7歲啦 [quote]
大小不梁 寫道:
winwin:
係呢,我唔知你囡囡幾大呀))可唔可以話比我知呀

各位~我走啦, 去睇醫生啦 [/quote]

各位~我走啦, 去睇醫生啦

都唔知點介會咁!係咪條褲太鬆呢,我真偽唔係好明白,成日要忟!
大小不梁 寫道:
會架會架....我明白你咩意思....佢成日都係咁....記得畢業典禮果日,阿仔要上台,老師校長一叫佢,佢咪上去law,點知佢唔記得忟下條褲,褲浪位比佢兩隻大肶夾住,好    [quote]
HIN_bb 寫道:
我仔仔又係好怕熱
我想問,你仔仔會唔會條褲成日夾住patpat位置呀?
我仔仔成日都係呀,坐下起身就要忟返條褲出來(唔知你明唔明我講咩)
[quote]

hin_bb:
唔關條褲事....係因為佢地大肶有肉....所以咪會夾住條褲law~~~我隻6話阿仔係天生甲組wor~~~   
好在佢係男仔,如果係囡,我就 [quote]
HIN_bb 寫道:
都唔知點介會咁!係咪條褲太鬆呢,我真偽唔係好明白,成日要忟!
[quote]

hin_bb:
仲有,我e+同佢買褲都好頭痛,因為佢唔高,但係又有個大肚腩,次次買親都要就返腰圍...佢成28"腰架,我都0岩著呀...

咁係咪即是無辦法令佢唔好忟呀?
大小不梁 寫道:
hin_bb:
唔關條褲事....係因為佢地大肶有肉....所以咪會夾住條褲law~~~我隻6話阿仔係天生甲組wor~~~   
好在佢係男仔,如果係囡,我就 [quote]
HIN_bb 寫道:
[quote]

大小, WINWIN, 佢話係感冒菌留在身上太久, 造成支氣管炎.
佢呢個醫生好怪, 叫我唔怕俾糖我仔吃, 等佢咳嗽可以咳出痰來, 佢都話要等佢咳多D, 唔使 , 我唔知係唔係呢個原因, 但係如果咁咳法, 咳二日我己頂唔住了, 唔使等十日.

28"腰咁勁呀,真係要減肥啦!
我仔仔23腰 :
咁內褲你會買鬆比仔仔定岩岩好比仔仔呀,我怕太鬆佢又會夾住,成日忟!
minnie>>你仔仔有無成日忟條褲呀,分享下!
大小不梁 寫道:
hin_bb:
仲有,我e+同佢買褲都好頭痛,因為佢唔高,但係又有個大肚腩,次次買親都要就返腰圍...佢成28"腰架,我都0岩著呀...

我諗都係~~~ [quote]
HIN_bb 寫道:

[quote]

咁你仔仔有無咳到d痰出來呀?
Minnieluo 寫道:
大小, WINWIN, 佢話係感冒菌留在身上太久, 造成支氣管炎.
佢呢個醫生好怪, 叫我唔怕俾糖我仔吃, 等佢咳嗽可以咳出痰來, 佢都話要等佢咳多D, 唔使 , 我唔知係唔係呢個原因, 但係如果咁咳法, 咳二日我己頂唔住了, 唔使等十日.

大小不梁 寫道:
我諗都係~~~ [quote]
HIN_bb 寫道:

[quote]

minnie:
我知道中醫係咁架,飲左中藥係會咳得仲勁,d藥係要逼晒d病菌出黎.....唔好擔心啦,希望呢個中醫真係可以幫你同仔仔...
Minnieluo 寫道:

hin_bb:
我會買得0岩0岩好架,我覺得太鬆反而著得唔舒服!![quote]
HIN_bb 寫道:
我仔仔23腰 :
咁內褲你會買鬆比仔仔定岩岩好比仔仔呀,我怕太鬆佢又會夾住,成日忟!
[quote]

我都覺得係!
大小不梁 寫道:
hin_bb:
我會買得0岩0岩好架,我覺得太鬆反而著得唔舒服!![quote]
HIN_bb 寫道:
我仔仔23腰 :
[quote]

唉~~~我呢度落出左雨lu~~~~

今日天氣都唔多好!成日濕淋淋
大小不梁 寫道:
唉~~~我呢度落出左雨lu~~~~

[size=large]早晨呀!!!

你果度落雨啦 :cry: , e 一陣市區可能都會落喎!!!!

我仔都係咁, 成日

係啦...今早睇新聞話成99%濕度呀......部抽濕機又長開呀..
‹ 上一主題|下一主題