用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - part 80
樓主: 雪文
go

油塘小學加油站 - part 80 [複製鏈接]

醒目開學勳章

係呀係呀

原帖由 novemberwm 於 08-11-19 16:44 發表

同我個對一樣樣.....行埋又打, 行開又掛係口邊.......

醒目開學勳章

thank you .

原帖由 多利是 於 08-11-19 17:05 發表
雪文

我e去你 hotmail account, 唔知why你收5到~ 你係呢到 saved左個file再自己print啦

...

醒目開學勳章

我前一排收到e-mail, 話送我 60分八逹通積分,我無so佢.

原帖由 come爸嘩 於 08-11-19 17:00 發表

嘩!! 今日咁多人約hotpot嘅

我用hsbc, 無傻惠bor

醒目開學勳章

CC, 唔好咁啦, 有仔女萬事足嘛, 有咁生性的女, 係上天錫俾你的.

原帖由 ccbeauty 於 08-11-19 17:16 發表
亞女咁細都識諗要愛屋企人, but c6就

醒目開學勳章

我開咗一睇, 咁多字, 我即唔想睇啦.  sorry sorry

我add咗我的最愛啦, 明天有時間睇啦.

原帖由 龍舌蘭 於 08-11-19 16:46 發表
以下分享是一D高年班家長的意見, 覺得唔錯, 貼出黎俾大家睇下... 希望有用處...
好多時, 我分享D野好似冇咩人有回應,可能妳地一早睇過, 冇咩意見. 講真, 有時有D意興闌珊
http://forum.edu-kingdom.com/viewt ...

醒目開學勳章

come 你講咩呀, salt wet嘢 ????

醒目開學勳章

各位我閃啦.

你哋唔好約hotpot住啦, 支持下我減肥plan嘛.

jerryma,我仔我唔開生日會囉, 睇下有無地方去.

醒目開學勳章

各位我返來啦, 睇DR睇咗成朝呀

醒目開學勳章

應該要叫Love love買, 佢係會員.

mr. ball, 我昨日買咗一盒宫保雞丁, 或者今晚唔煮飯食咗佢

原帖由 多利是 於 08-11-20 11:47 發表
琴日又係 body shop 買左 body butter, 原本只想買 grapefruit 比 kids, 點知愈聞愈like隻x木花味, 又買1樽~

個sales猛sell我入會, 入會要比$75, 但要買滿$300, 不過即時有8折....係度行左好耐, 都揀唔岩其他野, so ...

醒目開學勳章

係呀, 我好明顯係敏感咳, 但劉xx只俾消炎葯我係唔掂囉.  希望李xx會睇好我啦.

咁就可以去hotpot食雪糕, 飲汽水啦.

原帖由 ccbeauty 於 08-11-20 13:38 發表
希望你食咗藥會好d la.

醒目開學勳章

我叫KY send 咗mail俾kitty,如收到, 佢明天過來太古一齊去look look, 希望我唔會又大出血啦.  

原帖由 come爸嘩 於 08-11-20 12:09 發表

我而家考慮緊去唔去佐記好呀....

醒目開學勳章

係呀, 仲慢慢同kitty唉咗份早餐先上去, 下次要上咗去登訂完再去飲茶or早餐, 咁就快過.

今日好彩有kitty陪我, 又撞到同學仔媽咪, 上咗人哋屋企傾計傾咗一個鐘, 唔係會等到

原帖由 hoganmama 於 08-11-20 11:45 發表
yes 佢去左睇e生, 佢打比我話李x源要等1.5hrs, 我唔記得話佢知dr lee 係好x耐  

醒目開學勳章

me too. 我自己又怕涷, 裝咁多衫好唔方便. so, 都係去熱帶地方好.

原帖由 hoganmama 於 08-11-20 11:14 發表
係, 最怕小朋友病, 果時我仔病到9彩, 所以凍gei地方我怕怕

醒目開學勳章

我無呀, 有無人有呀 ???

原帖由 ccbeauty 於 08-11-20 09:52 發表
today 頭條都有皇悅優惠.

醒目開學勳章

啱温完書, 要開工啦, 時間啱啱好.

醒目開學勳章

CC : 我同事有頭條, 但係無講成一買一送一再送小童wor ???

醒目開學勳章

我搞清楚啦, 30/11前的coupon是有送小童的.

原帖由 雪文 於 08-11-20 14:08 發表
CC : 我同事有頭條, 但係無講成一買一送一再送小童wor ???

醒目開學勳章

多, 我print出來都OK, 可以接受咁話囉.

醒目開學勳章

零食物語call我, 話禮卷買十送一, 有無人有興趣, 我可代買. 我就唔要啦.

萬o買十送一就記得通知我

醒目開學勳章

$500元有11張 50元的coupon掛.

原帖由 come爸嘩 於 08-11-20 14:41 發表

即幾$$$
‹ 上一主題|下一主題