用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St. Cat K1 waiting list
樓主: globe_globe
go

St. Cat K1 waiting list   [複製鏈接]

回覆:St. Cat K1 waiting list

可以留意下SC好似俾了唔少offer俾佢的競爭對手的小朋友,例如 VIC KM LH等。所以讀邊間PN都好重要。

引用:其實無offer都唔係重點,而係知道有d小朋友

原帖由 CC1205 於 15-12-01 發表
其實無offer都唔係重點,而係知道有d小朋友玩lego時過枱,搶人野都有offer...

...
運氣D野好難講。有朋友的仔女面試時坐定定,但入到後先表露本性,成日被老師投訴,但又如何?係學校自己揀的哦!

引用:Quote:Chowandwoo+發表於+15-12-1+17:05+今

原帖由 tc78 於 15-12-01 發表
me too.....我係極度失望, 因為去年都有考K1, waiting 咗成年, 仲要有家姐讀緊St Cat, 結果開學都無位, 但 ...
你個case好特別,咁都唔收真係好奇怪。

02413124 發表於 15-12-2 10:38
回覆 byanleung 的帖子

因為大仔係呢到畢業,另一位亦有小朋友讀緊,所以我地唔係聽人講名氣大想入,不過我都 ...

不用擔心,offer陸續有來,有時候多選擇反而更煩。

回覆:St. Cat K1 waiting list

SC又真係幾勁,waiting個post都可以咁hit!

‹ 上一主題|下一主題