用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Kornhill PN interview on Nov17
樓主: sobmama
go

Kornhill PN interview on Nov17 [複製鏈接]

回復 ejk 的帖子

聽bk既mami講上到k2有一半去int'l school, 另一半就升k3, 跟住去local primary....

kwokbobo 發表於 12-11-21 15:19
唉, 我未收到信呀, 咁睇來唔收我bb多, 不過果日佢in得唔錯架~~唉

話唔定今晚收到呢, no worries~

回復 kwokbobo 的帖子

yesterday (11.20)

回復 jenjenny 的帖子

哈哈... 我個女另一個offer又係啟思呀.... 杏花村果間... 又係pm offer... but如果只係得呢2間收, 我就會揀kornhill, 因為啟思太淺, 而且kornhill 英語環境好, 加上又近d...
如果kcs/victoria/sc 收我先至會考慮唔讀kornhill.... 同埋睇下邊間係am offer....

回復 yame 的帖子

唔好意思, 仲有多少少野問... 想知道n係咪直升k1? 要唔要再interview架...?? thanks~~~

唔知多唔多人放棄am offer呢... 好想可以轉到am class呀...

回復 kwokbobo 的帖子

so far 去左5間interview, 4間有result, 我發覺in得唔好既都有offer, 反而我覺得最好既只係waiting, 所以... 自從頭2間出左result (結果完全同我諗既相反) 我就以平常心, 因為... 都唔知學校係點樣收生既....
加油~~ 希望有心儀既學校收你小朋友...

ejk 發表於 12-11-24 18:53
你們會唔會交留位費呀?我下星期交!大家有機會做同學仔

nice to meet u... 我囡囡都係pm offer, 上星期交左留位費啦, 因為希望可以轉am class, 如果轉唔成大家就同班了...  
‹ 上一主題|下一主題