用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 Anfield offer
樓主: alovea
go

Anfield offer [複製鏈接]

我仲未收到,好心急呀,我報pre-k,我唔係現有學生,機會係唔係渺茫d,我誤會咗first come first serve個意思,早之報定playgroup先

k1有上午同下午班?

回復 Vianna33 的帖子

我都有打去學校問過,佢地話仲收緊人,暫時未知最後階段過結果,但係又話先到先得.......所以好似有d混亂,我無報其他學校,諗住早1年報名應該有機會,因為我個囡好鬼怕羞,面試實喊爆,如果唔收pre-k,k1又話waiting,我怕佢無書讀

回復 GorC9 的帖子

你會轉返anfield讀k1嗎?

你有pre-k offer,你又會考慮嗎?

回復 oceanyau02 的帖子

我未有offer,我都好心急,k1有full day,唔係 k2 & k3先有咩?

回復 chwmama313 的帖子

九龍塘校係唔係大部分小朋友都唔會讀k3而直接上p1或y1,因我睇教育局d資料見到k3小朋友得番幾個。

http://www.chsc.hk/kindergarten/

Vianna33 發表於 12-12-3 11:20
Guess I should put hope on k1

我仲遲過你報pre-k,又無報讀playgroup,即係無咩機會,k1係唔係一定有offer?

Vianna33 發表於 12-12-4 00:56
I called anfield today. They said if am afraid there will be no spot in pre-k i can send an email to ...

Vianna33, please check PM
‹ 上一主題|下一主題