用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 康傑(青衣)1月26號interview
樓主: 愚妹妹
go

康傑(青衣)1月26號interview [複製鏈接]

小洪寶 發表於 13-2-3 12:08
我都未有,不過nov bb ,又in 得差,打定輸數

我諗住一陣打電話去問吓

angeljodi 發表於 13-2-4 12:54
收到信喇,下午班,稔緊要唔要,驚排唔到上午班
Yeah! 如我哋所料... Congratulation!!

引用:愚妹妹,你收到信未呀?你又點? +

原帖由 C蓓媽 於 13-02-04 發表
愚妹妹,你收到信未呀?你又點?
仲未放工,未有得睇信箱!但眾觀咁多超細b, 大多都係waiting, 所以我未咩失望(因為冇希望),唯有寄望做超大b

引用:Quote:原帖由+愚妹妹+於+13-02-04+發表Yeah

原帖由 angeljodi 於 13-02-04 發表
多謝呀愚妹妹,希望排到上午啦,我都明白我隻10月囝有呢間offer係好難得,我會放番之前嘅2個offer比其他人 ...
你小朋友已經有2個offers, 我呢個媽媽又要又要懶,報得2間,今年要積極d至得

引用:7月B,+收下午,+去咗交錢排上午班+in+this+a

原帖由 crawing918 於 13-02-04 發表
7月B, 收下午, 去咗交錢排上午班 in this afternoon
7月b 同我11月b, 真係冇得比!希望你排到上午啦

引用:愚妹妹,你收到信未呀?你又點? +

原帖由 C蓓媽 於 13-02-04 發表
愚妹妹,你收到信未呀?你又點?
一如所料,waiting list! 唯有做超大b再試

引用:I+think+waiting+=+reject +

原帖由 C蓓媽 於 13-02-05 發表
I think waiting = reject
X 2

引用:愚妹妹你除了康傑還有報了邊間?+長康村個

愚妹妹你除了康傑還有報了邊間? 長康村個間村校收左我女。我都會照讀左先,k 班再報其他!

...
我有報長發既兒童樂院,但要10月至知有冇位。最衰我懶,冇報多幾間

引用:我囡囡都收到信了,收咗下午班,八月BB,今

原帖由 GiannaBB 於 13-02-05 發表
我囡囡都收到信了,收咗下午班,八月BB,今朝交錢WAITING 上午班,但機會好微。

不過都會讀,因為呢間學校 ...
原本諗住n班ok, 5 駛煩k1呀嘛!收咗下午班都okay 呀!

想問老師問你點解想讀呢間學校,點答至好d

引用:Quote:原帖由+愚妹妹+於+13-02-05+發表原本

原帖由 angeljodi 於 13-02-05 發表
上網睇下果間學校嘅理念,吹下水話同自己稔嘅一樣,同埋最緊要話學校口碑好,比小朋友讀我好放心。跟住針對 ...
我都係咁吹,但難歒細b 既命運

引用:Quote:原帖由+愚妹妹+於+13-02-05+發表我有

呢間我都有報,佢個校名好funny
你哋幾時submit application? 我到時都係冇位啫!

引用:我都報左兒童樂園呀,咁岩既 +

原帖由 thybb 於 13-02-05 發表
我都報左兒童樂園呀,咁岩既
因為呢間可以一早報名,所以報咗先

引用:荃灣思博都是新校,我都報了,你地都報下啦

原帖由 C蓓媽 於 13-02-06 發表
荃灣思博都是新校,我都報了,你地都報下啦!boxhill我無報啦,好似超貴!

...
因為想小朋友響附近讀,e家唯有做超大b

引用:回復+愚妹妹+的帖子 其實我都係講事實,+我

原帖由 GiannaBB 於 13-02-06 發表
回復 愚妹妹 的帖子

其實我都係講事實, 我鍾意呢間學校除咗有好多正面COMMENTS之外,我認識兩個小朋友响度 ...
我會再submit application 嫁啦

‹ 上一主題|下一主題