用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 康傑(青衣)1月26號interview
樓主: 愚妹妹
go

康傑(青衣)1月26號interview [複製鏈接]

回覆:愚妹妹 的帖子

我隻10月囝全部做到老師嘅要求,最特別係突然間我同老師傾傾下計,老師將個豆袋掉落地,我囝望咗老師一眼又望下我,跟住老師叫佢幫佢執番,我囝又去執喎
最後老師有問如果冇上午班(心稔最好上午啦),下午班讀唔讀,同埋好強調冇校車(一向都稔住自己接送),問我有冇問題,唔知有冇機呢?

引用:我諗你囝囝機會好高喎!差一個月原來都差咁

原帖由 愚妹妹 於 13-01-29 發表
我諗你囝囝機會好高喎!差一個月原來都差咁多,到時記得share 你既好消息

...
其實小朋友差一個月真係好有分別,不過大家唔好太擔心,我平時收工都用好多時間陪佢玩,教佢嘢,其實只要比心機,同埋耐心d,因為有時bb未必明白你想佢點架,只要你肯教,佢一定會識架,好似尋日咁我又教識佢請請喇

引用:愚妹妹....你住邊架,+我住翠怡架,+我想入康

原帖由 C蓓媽 於 13-02-01 發表
愚妹妹....你住邊架, 我住翠怡架, 我想入康傑都係貪佢夠近咋....嘩哈哈.....

另外, 我見有forum 問揀"青衣 ...
呢個forum幾日架喇,所以唔好擔心

回覆:bbbunny 的帖子

收到信喇,下午班,稔緊要唔要,驚排唔到上午班

引用:Quote:angeljodi+發表於+13-2-4+12:54+收到

原帖由 愚妹妹 於 13-02-04 發表
Yeah! 如我哋所料... Congratulation!!
多謝呀愚妹妹,希望排到上午啦,我都明白我隻10月囝有呢間offer係好難得,我會放番之前嘅2個offer比其他人喇

係呢,你收到信未呀?祝你好運呀!

引用:Quote:原帖由+GiannaBB+於+13-02-05+發表我

原帖由 愚妹妹 於 13-02-05 發表
原本諗住n班ok, 5 駛煩k1呀嘛!收咗下午班都okay 呀!

想問老師問你點解想讀呢間學校,點答至好d:question ...
上網睇下果間學校嘅理念,吹下水話同自己稔嘅一樣,同埋最緊要話學校口碑好,比小朋友讀我好放心。跟住針對講下中意學校老師(經過開放日),覺得老師有愛心呀等等,總之一味吹

愚妹妹 發表於 13-2-5 18:54
我都係咁吹,但難歒細b 既命運

咁我隻都係細B啦!!
比心機啦!!
如果唔怕遠,可以試下華景山莊BOXHILL,雖然係新校但其他分校口碑唔錯架!!
‹ 上一主題|下一主題