用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘基顯2006學年度家長會
樓主: hermanpapa
go

油塘基顯2006學年度家長會 [複製鏈接]

Re: 油塘基顯2006學年度家長會

kwok330,

天講seven已經無咩貨lu......

一個等待做唔做得成既 油塘基顯家長上

ivytang02 ,

我仍然是要等運到的一群 :cry:
ivytang02 寫道:
[quote]
心美 寫道:
kwok330,

天講seven已經無咩貨lu......

一個等待做唔做得成既 油塘基顯家長上

你又係等待的一群, or 已經係基顯家長..

kwok , 聽你講好正呀 ! 下次見你個女比我睇下, 我就吾捨得買好貴呀 !     [/quote]

YKH1B,

尖咀海運&銅鑼灣有得賣,不過我未去過睇,話好輕&可以落洗衣機洗,我之前諗過如果咁好采入到基顯,貴就貴D買個比個囡,開心麻,洗下$無所謂,但E+都仲未有結果,仲有我fd話已經買晒,新貨將會到,但無舊貨咁靚 :-|
YKH1B 寫道:
Ah Kwok,

Seven書包可在邊到買?可唔可以影張相睇下?
我女都係用Dr. Kong,唔好,又水壺位細,但仍很新,惟有繼續用,不過很好奇想睇下Seven點解咁貴!

kwok330,

有出奇既結果,平田李兆強有位收我個囡
但基顯既就無........
kwok330 寫道:
心美.......

幾時有結果....希望你心想事城

ivytang02,

開心 ,不過驚驚地要為功課而勞氣即......
ivytang02 寫道:
[quote]
心美 寫道:
kwok330,

有出奇既結果,平田李兆強有位收我個囡
但基顯既就無........[quote]

恭喜你呀 ! 你吾開心嗎 ?你好想讀基顯呀 !兆強係一間好學校呀 !

天意弄人,平田李註左冊,基顯先打比我話收我囡囡,唉!調轉次序打比我,結果會唔同,証明都係同基顯無緣 :-| [quote]
kwok330 寫道:
心美....
唔駛驚....驚都無謂.....我地一定勞氣    

[quote]
心美 寫道:
ivytang02,

開心 ,不過驚驚地要為功課而勞氣即...... [quote]

dichiu,

我尋日已經o向電話到講左放棄基顯個學位lu(因平田李交晒$),無得轉喇,唉!總是有點可惜 :-|
dichiu 寫道:
心美,

Can you change to 基顯 but give up 平田李 now?

我好驚個囡向李兆強讀得辛苦,會唔好心麻,不過未試過又唔知既
基顯我都好鍾意架,校舍大又新之外,教學又唔會死谷人,升中成績都好好,小朋友一定開開心心輕輕鬆鬆咁上學
gigichleung 寫道:
平田李兆強小學,唔係好過基顯? 我見好多人都想入這間小學。

gigichleung,

係60幾個%定60幾個人呀???
gigichleung 寫道:
放心啦,我聽其他朋友講,李兆強小學,現在已經沒有以前這麼多功課了,不過可能是這樣,今年的升中排位成績不是很好。好似得60幾個入到Band One 中學。

hermanpapa ,

呢句真,大家都有合意既學校,真好 [quote]
hermanpapa 寫道:
心美好好運!BK裡大家都找到心頭好![quote]

李校長真係好 我又有點後悔添
hermanpapa 寫道:
很高興李校長能關心我們的小朋友,証明我們沒有選擇錯誤!

小虎豬媽媽,你條氣順哂啦!   
‹ 上一主題|下一主題