用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站 part.17
樓主: HIN_bb
go

油塘小學家長站 part.17 [複製鏈接]

Re: 油塘小學家長站 part.17

HIN_bb

咁慘,真係好可憐呀.      [quote]
HIN_bb 寫道:
係呀,我公司返工時間唔比我地上網呀   
[quote]

KY2004

真係無停,不過有D似私校咁,唔怪得咁多人爭住讀啦.其實有好有唔好,睇小朋友性格同能力,不過我覺係好,唯有你兩母女辛苦D囉.

唔怪得我聽人講,李兆強被喻為九龍喇沙.

我都想買,因為有我個仔.
雪文 寫道:
funfun,我只是copy係電腦, 無諗住晒呀.  佢遲D應該會放係大堂俾你們應購的,  $1.5一張, 我見上次運動會就係咁.

save咗出去晒可能不清楚. [quote]
funbabyhk 寫道:
minnie,
想問問你, 有冇入校網睇旅行果 d 相? 係咪可以 copy 出來拎去晒相呢? (你有冇試過)
[/quote]

funbabyhk

我個仔好似我咁靚
CIMG0645.JPG 右下角嗰個無牙仔

[quote]
邊張相? (可以見吓你仔仔個樣先)
我想晒全班集體相炸. [quote]

funbabyhk

我同仔仔好似,所以下次去飲茶你一定認到我.[quote]
美美,
你仔仔個 look 都好斯文.
(我認得你仔仔隔離果個戴眼鏡, 同我仔仔一架校車的) [quote]

去基法網站

http://www.kfps.edu.hk/kfpsgallery/main.php?g2_itemId=7444
HIN_bb 寫道:
我又想睇下相呀,可以去邊到睇呀?
[/quote]

HIN_bb

http://www.kfps.edu.hk/kfpsgallery/main.php?g2_itemId=7444

開呢個把右下角
[quote]
HIN_bb 寫道:
柔美,funfun

邊張相有你仔仔呀?

我去銀行先   

come爸嘩

我都覺得係.
come爸嘩 寫道:
11, 12月都駛多左好多錢!!!     

KY2004

你咁鍾意買衫,你好貪靚呀.

KY2004

我就唔同呢,因為我唔鍾意買衫,鍾情牛仔褲,唔信就問MINNIE啦.[quote]
KY2004 寫道:
美美:

唔好話我啦!咁唔靚咪要扮靚D囉!

其實,minnie, come come都好貪靚架!係女士都係!所以D人成日話女人$易賺!~   : [quote]

KY2004

我係鍾意爽同CAUSAL LOOK,唔可以講貪靚.[quote]
KY2004 寫道:
美美:

你好鍾意jeans架?

咁都係貪靚啦~    [quote]

KY2004

我死都唔認架啦     
話時話,我都幾鍾意B+AB,不過2%好D夠平.
[quote]
KY2004 寫道:
唔好咁啦!爽同casual look都靚架!都係認貪靚啦!    [quote]

KY2004

講到食緊係鍾意啦,煲仔飯,好多餸都鍾意,尤其臘腸.羊腩一般.
KY2004 寫道:
你地鍾唔鍾意食煲仔飯同羊腩煲呀?

我2樣都好鍾意。煲仔飯最鍾意窩蛋牛肉,北菇滑雞。。

KY2004

車,鍾意0者,又唔係買,咁鬼肥都著唔落,我發口痕講吓之嗎,唔得咩. :tongue:  :tongue:  :tongue: [quote]
KY2004 寫道:
美美:

你仲唔認~

鍾意b+ab同2%呢D潮流牌子,足證你係貪靚鬼一名!    [quote]

KY2004

只係你覺得,但事實     

我以前好鬼瘦,100磅唔夠,宜家就嚟130磅,5尺5.你話係咪好嚇人.唔得30/12一定要減肥成功,為求唔好嚇親你地.[quote]
KY2004 寫道:
我覺得你唔會肥喎!你謙咋! [quote]

做咩呀,肥得緊要,嚇親你地,無人有回應?     

KY2004

咁其實有無check清楚係邊度出現問題要入院.[quote]
KY2004 寫道:
美美:

唔好咁講!其實唔係過份瘦或過份肥就OK。我身體差,成日唔係睇醫生就入醫院。我的睇法係健康最重要,至緊要食得同

funbabyhk

我鍾意日本衫,貴唔貴架?[quote]
匯景內都有幾間賣日本衫, d 款都唔錯嫁. (好耐冇逛了, 唔知仲有冇開呢?)[quote]

funbabyhk

都ok wor,不過我好怕講價,我真係一個無用c9,講價都唔敢.[quote]
很耐之前睇過唔太貴....上衫一件二至三佰元, 褲, 裙就好似四佰蚊左右, 如果買到一至兩件可以講吓價既 [quote]
‹ 上一主題|下一主題