用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 天神嘉諾撒家長入黎報到!!!
go

天神嘉諾撒家長入黎報到!!! [複製鏈接]

Re: 天神嘉諾撒家長入黎報到!!!

竹葉青

剛剛外遊回港知你有所決定真替你高興, 可能其他家長都一樣外遊未返所以未有家長來報到呢! 我囡囡九月讀 p.1的大家有問題互相幫忙下.

Fanny1620

聽講那些保母車係要由校工轉介的, 我住在黃埔的, 有朋友介紹了另一保母車, 已聯絡了26/8 接送囡囡和我一起上學, 你住在那一區? 有需要的話我可以給電話你問問.

Fanny 1620

我已pm你, 請查閱

竹葉青

幫你打聽過26/8只係新生需回校的, 原校小一升小二當天不用回校,到1/9才上課, 因26/8學校應該係告訴我們一下學校的規則及各方面的安排.

zoeskf312

可以告訴你如果小朋友讀這校要有心理準備係有好多功課的, 至於難唔難就不太清楚, 因為可能要看小朋友本身在學校學到幾多,明白幾多了!

其實第一輪計分制真好難講, 上一年15分都入到, 今年20分都要抽, 所以又係要睇運氣.

Fanny 1620

我囡囡今年九月升小一的.
‹ 上一主題|下一主題