用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09-10 K2 (A.M.) Family
樓主: DhaMgc
go

09-10 K2 (A.M.) Family [複製鏈接]

原帖由 abc2011 於 10-4-21 17:27 發表
yes add oil. My son still scores 3 in some items. Add oil.

There are around 3 months to go. We still have time to improve.

Thanks for your support!
諗諗下其實將p1每月嘅學費攞去補習或者學其它嘢,讀番半日嘅津校,可能唔洗辛苦,好似依家好D的學校都慣性要學生學嘢比學校快先叫做得好!

原帖由 MandyLau13 於 10-4-26 11:48 發表
你地報唔報學校的summer course呀? 我仲諗緊, 得10天, 如再要報其他summer course, 變左要就時間.

我都唔報喇,上次係學校報咗YMCA D English Science,D 老師俾我嘅感覺好似hea 吓hea 吓,我反而想揾D好似返學時間嘅playgroup形式,有得keep住D進度,又唔太辛苦,haha,都唔知邊度先有!
我個仔10位數加減完全冇問題,而且見到乘數表仲想學,係唯一令我有番D安慰

今個星期五係生日會,主題:動物嘉年華!
‹ 上一主題|下一主題