用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第八回>

我都好服我自己      ...     

tszyau2000 寫道:
係ar...佩服ar       

我諗都無諗到tim...有機會叫tszyau 唱下先     

Ding 寫道:
yymom

hahaha.. 服左你衣個超級呀仔 fans ..      

一d d 藥房先有, 萬x都有...呢隻無甘甜, 同埋有羅漢果(好似), 不過貴d     

c la...吾曉tim...    ...係藥房買ka 呵

yauma, check pm please

tszyau 食開京都果隻ka...都想轉下...甘我去藥房問下先 ...不過萬x果d地方買一定貴過藥房ka wor..你可以比個全名我ma?...   

咪學校教個d lor     

加加媽咪 寫道:
yymom,

我好想知亞仔唱咩歌俾你聽ka ???        

thanks, ding & kima       

kikimom 寫道:
YYMOM

消費 $100就可以.我上次星期日都係100蚊.不過假期就要貴d.食野都ok ka..我上次係仙x林食野.拎張單俾佢都得

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第八^>

季節性      ...     

成班友仔係米夾埋ka...個個都甘樣kei...       

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第八^>

就算係...都夠鐘重生la     ..oh..仲有得發洩埋tim...咩問題都無晒la            

...你甘樣笑法...緊係la...你收工la wor   

加加媽咪 寫道:

咁又未C得住kei      

[size=x-large]Good Morning         

加加媽,發洩得開心ma       

加加媽咪 寫道:

YYMom 寫道:
就算係...都夠鐘重生la     ..oh..仲有得發洩埋tim...咩問題都無晒la            

oh     ...甘遲d再來過la      

加加媽咪 寫道:
yymom
未夠盡興ar            

耐唔時放肆/發洩下,甘先得ka       

hei...e d 至係佢兩個kei 相處樂趣lai ka ma...正如你去左happy night..佢兩個可以放肆甘食野開party 甘...係好開心ka     

all mom ~~ 學校website有新相ar

:

Hi all mom       

唔通bk今早down左      ...last post都只是11點半     

會所果度而家要登記ar...明日中午係市中心, 可能我地會直落去99度都唔定ar        ...如果我行情有變, 我call你地la       

而家出面落雨, 都己經      la...大家take care       

樣吾樣衰,流吾流口水...E 家就甘吾知...一係你聽日笑多次比我睇...我米答到你law...heheee   

加加媽咪 寫道:
咩jet~~~  我好樣衰衰咩 ????      
我都冇流口水....

...        ...         

加加媽咪 寫道:

kima 你冇事ma.....

Ding 寫道:
琴日      

kikimom 寫道:
DING

不過yymom琴日唔黎wor....唔知yymom琴日會唔會去街la

[size=x-large]Good Morning         

all take care ar   ...今日已經凍左la     ...

昨晚個度唔係露天ka         

係lor, 你點ar     今朝睇post先知你唔c服    

tszyau都整mp3             

kikimom 寫道:
yauma

你今日點ar...個肚好d未...

tszyau今朝好醒ar..同我講未同你整mp3  ar.   

oh     ...甘今晚早d去休息la

我想問下k3 mom, 你地上星期五收個綱要, 係唔係306個星期ka       

我相信係腸胃炎ar...今晚要睇醫生ka la :cry:  :cry:
‹ 上一主題|下一主題