用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 大家要keep住聯絡呀!一齊努力一齊進步!
樓主: brenda0505
go

大家要keep住聯絡呀!一齊努力一齊進步! [複製鏈接]

May,

多謝妳同Amy, 希望下次可見到妳哋啦, 實在太耐無見

另外, 各位姊妹, 集合時間可改到兩點嗎? 因剛收到通知, Adrian上緊嘅音樂堂嗰日要補課, 到12:30先完, 趕唔切  

原文章由 yymm2007 於 08-4-25 10:58 發表

VERON & BRENDA,

我好想黎, 但因我之前已應承左朋友, 會幫手做"義工"→帶領小朋友參與戶外活動, 到時AMY都有份玩的, 對於我黎講....又可以幫到人(見到D小朋友開心, 我都好開心 !:loveliness:   ) , AMY又可從中 ...

Samantha, Rebecca & Maria,

多謝妳哋嘅祝福, 希望下次聚會又可見面一齊傾吓計啦

另外, 是否兩點鐘, 粉嶺火車站?
不見不散, 風雨不改

姊妹們, 祝大家母親節快樂!!!!!!!!

8/6 & 9/6/08 都OK

原文章由 brenda0505 於 08-5-24 00:11 發表
Cathy, 我見呢次活動有幾個新媽咪都想參加, 尤其有位comecc既提議都幾好, 不如留言統計下邊日攪得成? 但見我地班姊妹呢排好少上黎, 見字後請留言!!

1/6              9/6 ...

各位姊妹,

唔好意思, 臨時有事, 9號嚟唔到, 要22號先得 。唯有下次聚會先再見啦, 妳哋玩得開心啲

Brenda,

不用太擔心, 我相信迪迪只係過渡時期, 同埋佢係無乜耐性, 易忟憎啫, 過一排可能會好轉。Adrian之前有一排都特別暴躁, 易發脾氣, 但慢慢又好咗啲啲。

Amon,
祝華豐早日康復!!!!!!

Cathy,

祝傑傑生日快樂 ! 身體健康! 越大越叻!

原文章由 llcathy2004 於 08-6-1 03:16 發表
BRENDA/IRENE,我會帶個蛋糕黎~~

MAY,係呀,傑傑最乖就係訓著覺果陣架啦!真佩服你咁好學,讀緊咩呀?(兒童心理?社會服務?)我覺得你好適合做社工!

...

May,

唔該晒!!!!!

報導(1)
[email protected]
‹ 上一主題|下一主題