用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Anyone received SC application form??
樓主: 小K
go

Anyone received SC application form?? [複製鏈接]

呢樣真呀, 起碼都要知究竟係一次過已經SEND晒所以FORM, 定係分批SEND(我估都幾千張FORM啦), 因為最遲交表日期係10月7日, 張通告寫明遲咗交表就當你放棄架...

明天又放假, 所以真係最好問清楚, 免得到時有爭議嘛..

原帖由 himuimui 於 11-10-4 15:04 發表
If you rec'd the conformation slip but not yet rec'd the application form, will it be better to call and ask ?? The applicatoin need to return to school by 7/10.mouth:" />

但係我手上張通告真係寫明10月7日截止喎, 你THU先打, 怕唔怕太遲呀, 不竟明天又係假期呢...

我真係建議你哋今日就打去問清楚囉, 費時一陣有咩"LUCK"漏, 真係喊都無謂啦...

原帖由 Chingding 於 11-10-4 15:11 發表
I have just checked the website.  It said the forms were sent out on 28/9 and if you could not received the form by 21/10, you may call the school.  

I think I will call on Thu if I cannot received t ...

咁你哋要自己衡量下啦...

當然, 我唔排除佢哋分批寄FORM啦, 有可能一個星期寄一批, 如此類推, 可能9月30日收到個批, 就10月7日截止, 今個星期又有一批寄出就10月14日截止啩 (我估架咋, 如果係我, 我唔會博囉, 我一定會打去問清楚, 求個安心嘛)

原帖由 ting-ma 於 11-10-4 15:21 發表

但佢叫人10月21 日收唔到先打喎....

2012至2013年度幼兒班 ( K1 ) 招生通告

2012年度九月份幼兒班(K1)入學申請表已於9月28日開始郵寄予已成功遞交申請信之家長。

若於2011年10月21日仍未收到本校寄回的申請表,請聯絡我們。

我諗學校真係分批寄出既機會幾高...anyway, 你哋都係自己衡量下啦...(sorry, 講咗好似無講咁)

原帖由 AYMK 於 11-10-4 15:25 發表
咁你哋要自己衡量下啦...

當然, 我唔排除佢哋分批寄FORM啦, 有可能一個星期寄一批, 如此類推, 可能9月30日收到個批, 就10月7日截止, 今個星期又有一批寄出就10月14日截止啩 (我估架咋, 如果係我, 我唔會博囉, 我一 ...

我諗唔關幾時寄信 & bb幾大囉...
真係估唔到佢哋以咩方式去寄申請表...

原帖由 RC-mama 於 11-10-4 17:10 發表
mouth:" />  噢... 今日已派信... 但都收唔到application form!  
第一日寄信, 係大b!  
有冇人都係呀??  
‹ 上一主題|下一主題