用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 幫我細路搵學游水既課程
樓主: CINDYCHOW17
go

幫我細路搵學游水既課程 [複製鏈接]

Re: 幫我細路搵學游水既課程

我都聽聞過呢間唔係咁好.

如果小朋友係怕水既話, 我覺得先幫佢克服呢個心理, 如帶佢多d去玩水, 去泳會學都係一個選擇, 如ymca, 泳天; 起初唔好要求什麼, 小朋友須要時間去適應環境 & 陪養興趣既~ 到佢地真係好有興趣又唔怕水先搵教練1對1or 1對2, 咁就事半功陪~

CINDYCHOW17 寫道:
我個細路上個暑假去左那間外國大學名稱的泳會學游水,但係都學唔識。今年想再去學,簡邊間好d?

Already send to you.  Pls check~

hidingdong 寫道:
i am interested. would u all send information for me. thanks, my daughter now is 3 and half years old, and she wont afraid of water.  many thanks

Pls check pm/

Betty128 寫道:
please send me the information too, many thks.

pls check pm.

阿笨與阿占 寫道:
Hi All,

Can I have the information please?

原文章由 阿笨與阿占 於 07-5-15 16:56 發表
Hi All,

Can I have the information please?

pls check pm.
‹ 上一主題|下一主題