用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 我囝囝派了兼收位啦
樓主: garytai
go

我囝囝派了兼收位啦 [複製鏈接]

我亞仔都排左好耐(11/06),而家都未有任何通知!

唔該哂各位, 我之前以為一年update一次, 我係排青衣區, 睇日期應該排到, 但又冇人通知過, 打電話去社工問, 又永遠冇回覆! 打電話去戶學校問下先!

今早收到社工電話話有位比亞仔啦!
1516又唔係第1志願, 有冇媽媽知道路德會長青幼兒園好唔好呀?
第二個Topic d 媽媽返完Playgounp勁彈呀!

chrisfungsy,
我囝囝第一志願係路德會青衣城, 但現在派到長青都讀啦! 返左大約一個月, 好開心囝囝明顯有進步, 學校冇比兼收功課同工具, 及未與兼收位老師傾過或比report 我呀! 可能因為兼收位老師11月初就唔做,要轉老師啦!15/11先見ST, 一般功課唔多! 只係畫下線, 配對咁啦! 每日都有個別訓練!

llcathay2004,
Hi,原來你囝囝係葵涌區讀呀!請問間學校好唔好呀!(可PM我) 因為剛有一個朋友個仔見完下葵涌之後, 又要排兼收位(葵涌區), 想幫佢搵下意見!Thanks!

回覆 #75 chrisfungsy 的文章

chirsfungsy,
我都準備去其中五堂呀!唔知會唔會撞見你呢?
7/11下葵涌評估中心攪左個有關自閉証既講座, 都已經好好, 資料十分詳盡!

今早去完沙田聽第一堂talk, ok wor!
‹ 上一主題|下一主題