用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 急!自組基督教服務處13/2觀塘playgroup(bb約14個月大) ...
樓主: koderek
go

急!自組基督教服務處13/2觀塘playgroup(bb約14個月大) [複製鏈接]

Re: 自組基督教服務處playgroup(bb約14個月大)

Hi Koderek,

我仔仔都參加現世十四個月大,有時間、日期、地點和價錢,通知我!之前聽你講話自基督教服務處playgroup不要BB相差兩個月,咁現世係收幾多個月既BB呢?

Barbara

Re: 自組基督教服務處playgroup(bb約14個月大)

Hi,

我13/3下午o.k.

Barbara

Hi,

我明白!
知唔知到時可唔可以影相呢?
好開心可以一齊玩,快些星期日就好啦!

Barbara

PC9:

我仔仔都無試過同一班小朋友玩,就係這個原因,
我先比佢返playgroup,因為學群體生活,
仲有我現在考慮緊八月是否比仔仔返幼小班!
這個playgroup就是踏腳石,試下佢

Hi koderek,

我打算比仔仔學下返學生活,
再打算比唔比仔仔來年2006報讀幼稚園〔做細仔〕,
今年年尾去面試!

至於playgroup地點,我仲考慮中!現在有幾多人玩呢?

Barbara

Re: 急!自組基督教服務處13/2觀塘playgroup(bb約14個月大)

Hi koderek,

轉了地點我都無問題,我仲想加多我一位
朋友的女兒,她是2003年11月22日出世,
一齊玩!

Barbara

Re: 急!自組基督教服務處13/2觀塘playgroup(bb約14個月大)

Hi,

請問要唔要帶相片入會!

Barbara

Hi May1217,

好開心,但係我個仔無奈性,之後掛住喊!
激歹匕我!!!

Barbara

‹ 上一主題|下一主題