用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 住荃灣(62校網) 荃官, 馬基, 石鍾山, 浸信會 邊間好? ...
樓主: paulhawk
go

住荃灣(62校網) 荃官, 馬基, 石鍾山, 浸信會 邊間好? [複製鏈接]

大家覺得寶血會思源同何傳耀又點呢?因我囝囝只有十五分,第一輪一定唔得.邊間好D同易入D呢?

原帖由 bb-bu-bu 於 09-9-30 09:04 發表
思源係新校, 好靚, 佢地自己有飯堂, d小朋友唔駛食飯盒, 有個小一家長話呢間d老師好好, 不過如果你入唔到要叩門, 就一定要曾經選過佢地先會接見, 舊年未搬過新校, 未有好多人識, 好多同學仔十五分都入到, 今年可能多 ...

我報左思源,希望第一輪就得啦!

如果第一輪唔得要點排位好呢?可否比D意見呀!

原帖由 BOBO1229 於 09-10-6 23:01 發表
for last year, my choice is

Part A
1.) 思源
2.) 石鐘山
3.) 仁立

Part B
1.) 仁立
2.) 仁立紀念
3.) 主恩
4.) 基真

石鐘山好嗎?

原帖由 BOBO1229 於 09-10-7 09:13 發表
升中http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=61&cb=12345607&n=ab5c875fok la...and the school very support the student 發展 . and they have 5 class ,  the number of seats is easy than ot ...

thanks

名位荃灣媽咪不如講下你們第一輪揀了邊間學校?

我幫阿仔報了寶血會思源,不過只有十五分.
‹ 上一主題|下一主題