用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - part 73
樓主: 雪文
go

油塘小學加油站 - part 73 [複製鏈接]

原帖由 come爸嘩 於 08-9-8 12:36 發表

我見有d肥c9穿, 將d豹紋扯到”恆”晒, 超肉酸!!!!

come

星期六我仔玩過你女對roller, 尋日同我講佢又想買ar

不過已比我地reject左, 一黎我覺得貴, 二黎上個月生日先岩岩買左部scooter

"或" 板車ar

果日你女除對鞋比各小朋友試玩, 佢連對socks都借埋比佢地
原帖由 come爸嘩 於 08-9-8 13:43 發表

係???

咩東東來?????

係wor, 想問你我仔生日高達筆袋, 是你買得嗎? 仲有無其他高達款? 因我仔同學仔mummy問..

另mud你買2份禮物黎咁客氣, 我都係上星期同come講講吓先知, 我覺得奇怪, why多左一份係筆+薄 anyway, 之前都唔記得say thank you 添
原帖由 ccbeauty 於 08-9-8 13:59 發表
我d monday office 侯群症又發作

佢不知幾聽你話, 比我仔著完, 又比亞頭仔著
原帖由 come爸嘩 於 08-9-8 14:02 發表

吓????
我同佢講過, 唔穿襪唔比玩, 會刮腳

我無為意佢ar..

原帖由 Jerry豬媽咪 於 08-9-8 14:16 發表
Afternoon all,

老細今日又飛左, 我又自由la......

come, 你囡囡好乖呀, 肯陪我個囡玩....(我用唔到表情符號).....
hoganma, 你果日拖住我個囡, 我見到hogan仔有d唔開心bor, 你有無"ho"返佢?? ...

我都ok wor
原帖由 ccbeauty 於 08-9-8 14:19 發表
jerryma, 我地諗緊next time 幾時再bbq呀!

and 你9/30 得唔得閒出嚟一齊dinner 呀?

e+有我and fun.

good good good
原帖由 ccbeauty 於 08-9-8 14:32 發表
9/30 唱k, 好唔好呀?

咁嚴重
原帖由 lky2008 於 08-9-8 14:43 發表
啱啱睇左E生,開左喉糖和敏感葯,另外要抽血驗吓甲狀腺係咪有事(因心跳,手震和頸有D腫)

你一齊唱咪無咁悶lor
原帖由 多利是 於 08-9-8 15:15 發表
我9月20可能都要被迫齊坐一晚呀..個晚我地羅漢請觀音, 之前咪有問, either 想包樓上 cafe or bk 卡拉ok房既?? 好有可能要去唱k啦

我怕嘈, 連續兩week各齊坐一晚, 頂5順...下次先啦. 你地去唱啦, 我 ...

自從jelly妹拖過我手仔之後... 我就愛上佢la, 所以你咪添ar, 我係唔會放過你gar
原帖由 come爸嘩 於 08-9-8 15:19 發表

我就係要兇一兇佢

咁咩羅漢請觀音?? 我以為你還神添 我心諗還神去唱k
原帖由 多利是 於 08-9-8 15:30 發表
NO, 我個台灣朋友來香港, 佢既一班 friends加埋我地一家4口同佢慶祝生日~  佢之前叫我問下呢d地方..有咩 choices

kwun tong neway & greenbox我都唱過

kwun tong neway都幾舊吓gar, 但neway d 歌好似多過greenbox
原帖由 iloveyoub4 於 08-9-8 16:19 發表

我,官塘new way ok的

論環境, greenbox好d

歌就neway好d
原帖由 多利是 於 08-9-8 16:20 發表
前年x'mas party, 我地公司去左 apm green box, 都叫ok?? 我唔識比較 mouth:" /> mouth:" />

呢個就係大塘細魚同細塘大魚問題.... 我fd都有問過我, 我唔識答
原帖由 lky2008 於 08-9-8 16:28 發表

我以前有個同事講過話PREFER個KID係BAND2頭的學校考第1,好過係BAND 1學校考得差;因對個KID的的自信心有唔好的影嚮,同埋壓力太大。 有時我都會諗呢句說話真定唔真。 ...

好, 無問題
原帖由 ccbeauty 於 08-9-8 16:24 發表
咁不如近近地, 去kwun tong new way la, 大家覺得點呀?

yesyesyesyes...............
原帖由 lky2008 於 08-9-8 16:37 發表

HOGANMA,

係咪聽日影學生相呀??

我仔係聽日影ar......
原帖由 lky2008 於 08-9-8 16:42 發表

吓!咁今日定聽日呀???mouth:" />

學校gei未知, 只派左小/大提琴咋, 會報番小提琴
原帖由 Jerry豬媽咪 於 08-9-8 17:18 發表
通告我就派左la, 我諗住比亞仔參加足球only...唔知會唔會太少呢??

yesyesyes, 所以我仔學英文, pth, 跆拳, violin... maybe仲有
原帖由 Jerry豬媽咪 於 08-9-8 17:40 發表
但係我覺得要有一樣野傍身 in case第日要"how"門(中學), 都有d 食力出人爭.......
‹ 上一主題|下一主題