用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖母潔心黃大仙
go

聖母潔心黃大仙 [複製鏈接]

ssshanshan456 發表於 18-11-6 19:15
呀囡3/11面試左,今日收到電話優先錄取左,要我哋星期六前去交幼稚園入學註冊證,但就唔使交錢住,但我就比 ...

我都有收到丫 話今個禮拜內要比註冊證 有得比返我地 但我上返校網睇 好似要以書面形式去攞返 我諗緊我地係咪叫備取生
我都好struggle呀因爲我有報埋救恩 最想入 但14號先知 又驚衰左 btw 17號都有其他學校interview

tingtingruby 發表於 18-11-7 16:51
同問呀 我都收到電話話收左阿女 要交張註冊證 但其他in果兩間都未有結果 想再等下,係咪交左張證比佢如果之 ...

有得拎返丫 好似都要寫返封信話拎返
吾知交證時洗吾洗交註冊費?

tingtingruby 發表於 18-11-7 16:51
同問呀 我都收到電話話收左阿女 要交張註冊證 但其他in果兩間都未有結果 想再等下,係咪交左張證比佢如果之 ...

係咪都有等14號救恩丫?我都等緊 仲有2間未in 我都吾知點揀

tingtingruby 發表於 18-11-7 23:40
係呀 等緊救恩同聖母

唉 好煩(emoji)(emoji)‍♀️不過又驚佢衰左 表現吾多好 可能我去交左證先 因為都有得拎返

tingtingruby 發表於 18-11-8 01:28
我女救恩現表都麻麻 反而聖母ok 可能救恩太早 我845第一轉我星期五都會去交左表先
...

我個仔都係 又吾肯玩又吾坐但最心儀係呢間 我都諗住交左證先 反正吾洗比錢住

蔣沁宜 發表於 18-11-8 19:34
你打過電話質問他們了嗎?

問左有得拎返 因為佢話可能家長中途有其他心儀學校想轉校

蔣沁宜 發表於 18-11-8 19:43
咁就唔怕交嘅......仲有金卿上午班、培道、聖三一在我心中是能擊敗聖母潔心幼稚園的,但雲雲人海中想成功突 ...

係喔 要預最壞打算 當然都有好多幼稚園比聖母潔心好 當真係一間都吾收 呢間比個希望我地 好現實咁講 你揀學校 學校揀你 我個仔表現其實都一般 你岩丫一扭眼訓或者吾岩佢心水就會咩都吾做 不過我見佢話吾洗比註冊費住 我先諗住去交證咋 因為都有2間未面試

蔣沁宜 發表於 18-11-8 19:54
嗯!!我17號會去見培道小學幼稚園(有都係下午班多),1/12會見聖三一(培跑多)
等消息的有金卿(下午班 ...

救恩完全表現欠佳 我以為930已經最早 點知有家長話佢845 完全不在狀態 仲喊
‹ 上一主題|下一主題